Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vladimir Putin se va intalni cu Fidel Castro intr-un turneu in America Latina

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin se va intalni cu Fidel Castro intr-un turneu in America Latina

Presedintele rus, Vladimir Putin, incepe vineri un turneu ambitios in America Latina, in cursul caruia se va intalni cu liderii cubanez, brazilian si argentinian, avand ca scop ralierea lor la cauza sa, in plina confruntare intre rusi si occidentali. continuă pe România Liberă

Putin pleaca in Cuba si se intalneste cu Fidel Castro

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, incepe, astazi, un turneu in America Latina, iar prima tara pe care o va vizita va fi Cuba. Pe 11 iulie, liderul de la Moscova se va intalni cu presedintele.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul.

Vladimir Putin: Trebuie sa exportam mai multe arme. Ce se ascunde in spatele declaratiei presedintelui rus

Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a putea moderniza industria si pentru a crea mai multe locuri de munca, a declarat luni presedintele Vladimir Putin. In prezent, Rusia se afla in centrul .

SUA si Franta pun presiuni asupra lui Vladimir Putin. Anuntul a fost facut de Francois Hollande

Presedintii francez si american, Francois Hollande si Barack Obama, l-au indemnat, luni, pe seful de stat rus, Vladimir Putin, sa exercite presiuni asupra separatistilor prorusi ca ei sa accepte dialogul.

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a dezvolta industria de profil si a crea locuri de munca, relateaza RIA Novosti. Este important sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )