Libnet.ro
UNICEF

11:30

Wall Street: Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Bursa din New York incurajata de optimismul cu privire la economia SUA a facut ca indicii Dow Jones si SP 500 sa atinga noi recorduri. Nimic nu a putut impiedica indicii sa isi continue cresterea, a adaugat Brent Schutte de la BMO Private Bank. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in echilibru, dar S P 500 ajunge la un nou record

Bursa din New York a plutit in jurul echilibrului pentru cea mai mare parte a sesiunii in ciuda unor indicatori economici incurajatori din SUA. S P 500 a reusit sa creasca usor si sa atinga un nou record: Dow Jones a castigat 0,09%, dar Nasdaq cedat 0,08%.

Dow Jones inchide in crestere

Indicele bursier Dow Jones din SUA a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Dow Jones a deschis in scadere usoara

Dow Jones al bursei din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere usoara.

Wall Street: S P 500 a stabilit un nou record dupa iesirea Fed

Bursa de la New York a cunoscut o sesiuze ezitanta miercuri, S P 500 ajungand la un nou record dupa ce FED a dat asigurari ca mentine cursul de politica monetara din SUA, in ciuda previziunilor de crestere ale unor analisti. In urma unei intalniri de doua zile, Federal Reserve Fed) a decis sa reduca si mai mult sprijinul acordat economiei. De asemenea, FED a avertizat ca o crestere a economiei SUA in 2014 ar fi mai slaba decat se astepta in piata, potrivit AFP.

Top On The Move: vara a inceput cu un val de schimbari la varf. Ce companii si-au schimbat managerii

Companiile au trecut prin schimbari intense de manageri in ultima perioada. Wizz Air, Albalact, kika si Immochan sunt cateva dintre grupurile care au facut mutari la varf. wall-street. ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Vacanta in New York, o destinatie unde la fiecare pas pe strazi intri intr-o alta lume

Cosmin Ulmean, country manager Romania si Serbia pentru retailerul de imbracaminte Takko, povesteste cititorilor wall-street. ro despre destinatia sa preferata de vacanta, New York, unde peisajul se termina printre nori.

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Phone, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone , cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

Lidl ajunge la 175 de magazine in Romania. Recruteaza 37 de noi angajati

Retailerul Lidl va inaugura saptamana aceasta doua noi magazine in Craiova si Bucuresti, urmand sa isi extinda echipa cu 37 de noi angajati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )