Libnet.ro
UNICEF

20:00

Zece persoane se mai afla in spital dupa tragicul accident feroviar din Rusia

Adevărul Adevărul,
Zece persoane se mai afla in spital dupa tragicul accident feroviar din Rusia

La mijlocul acestei saptamani in spitalele din Moscova si regiunea Moscova se mai aflau inca 10 victime ale accidentul feroviar din regiunea Moscova, soldat cu sase morti si zeci de raniti. continuă pe Adevărul

Zece persoane ranite in Alba intr-un accident rutier. Un microbuz s-a rasturnat intre Sibot si Cugir

Un nou accident cu victime multiple in Alba. Un microbuz, care transporta mai mult de 11 persoane, s-a rasturnat pe DJ107, intre Sibot si Cugir. 10 persoane transportate a spital.

Actorul Tracy Morgan, internat in stare critica dupa un accident in lant pe autostrada

Tracy Morgan, celebru mai ales pentru rolul sau in serialul de comedie 30 Rock, a fost internat in stare critica la spital, dupa un accident produs sambata dimineata pe o autostrada din New Jersey. Actorul s.

Profitabilitatea sistemului bancar, de zece ori mai mica decat a fost raportata

Itele contabilicesti sunt greu de descalcit, dar cand auzi ca sistemul bancar si-a ajustat profitul de anul trecut de la 498 milioane lei, la 49 milioane lei, dupa cum afirma un ziar financiar, adica de zece ori, reactia fireasca este ca asa ceva este prea de tot.

Arad: Trei copii au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu tuica

Trei frati din localitatea aradeana Craiva, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu tuica, relateaza Mediafax.

Elev dus la spital, dupa ce a fost batut in sala de clasa de doi tineri din afara scolii

Un elev in varsta de 16 ani, de la un liceu din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, miercuri seara, cu numeroase traumatisme, dupa ce a fost batut, in sala de clasa, cu pumnii, picioarele si un grilaj metalic,.

Doi adolescenti, in stare grava la spital, dupa ce au fost loviti de o masina, pe Centura Bucurestiului

Doi baieti de 14 si 15 ani au ajuns la spital in stare grava, dupa ce au fost loviti pe soseaua de centura a Capitalei. Cei doi impingeau masina tatalui, care ramasese fara combustibil, cand un autoturism i-a lovit in plin, informeaza Digi 24.

Natalitatea in Romania, la cel mai scazut nivel dupa Al Doilea Razboi Mondial

Numarul nou-nascutilor din Romania a ajuns la 180. 000 in 2013, un record negativ dupa al doilea razboi mondial, a precizat joi presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei, mentionand ca sporul negativ a fost anul trecut.

Rusia obtine ACCES la zacamintele uneia dintre cele mai PUTERNICE tari, dupa anularea unei datorii

Rusia obtine un acces la zacaminte de materii prime, in Coreea de Nord, dupa ce a anulat datoria acestei tari, a anuntat joi ministrul pentru Dezvoltarea Extremului Orient rus, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )