Libnet.ro
UNICEF

14:30

Zeci de hotarari date de Judecatoria Motru in ultimii 10 ani, ANULATE din cauza unei pretinse avocate care folosea o stampila falsa

Antena3 Antena3,
Zeci de hotarari date de Judecatoria Motru in ultimii 10 ani, ANULATE din cauza unei pretinse avocate care folosea o stampila falsa

Zeci de hotarari judecatoresti date de Judecatoria Motru in ultimii 10 ani sunt anulate. O femeie in varsta de 45 de ani, care pretindea ca este avocat, a folosit o stampila falsificata, care apartinea. continuă pe Antena3

Veste excelenta pentru agricultori. Este cea mai mare realizare a agriculturii romanesti din ultimii 10 ani

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea fondurilor mutuale pentru agricultura. Prin intermediul acestei ordonante, fermierii vor putea fi protejati integral si de alte riscuri.

Cotatia aurului scade sub pragul de 1.300, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anunturile Federal Reserve

Aurul a cazut joi sub pragul de 1. 300 dolari pe uncie, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anuntul Federal Reserve Fed) privind intentia de a reduce in urmatoarele luni masurile de sustinere a economiei americane, scrie AFP.

Condamnare record pentru un traficant de droguri din Vaslui: 10 ani de inchisoare cu executare

Costel Bichinet, un barbat in varsta de 36 de ani din localitatea vasluiana Iana, retinut in luna aprilie a acestui an sub acuzatia de trafic de droguri si introducerea in tara de droguri de mare risc, a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, sentinta anuntata de magistrati fiind cea mai mare data in judetul Vaslui pentru o astfel de infractiune.

Prima aparitie live a lui Cher din ultimii zece ani a starnit reactii negative pe Twitter

Cher, in varsta de 67 de ani, a interpretat marti noul ei single, Womans World, in finala emisiunii The Voice din Statele Unite, aceasta fiind prime ei reprezentatie live din ultimul deceniu.

Cum s-a schimbat atitudinea germanilor fata de Obama, in ultimii cinci ani

Atunci cand a vizitat Berlinul in urma cu cinci ani, Barack Obama a fost intampinat regeste. Reintoarcerea sa in Germania, in calitate de presedinte al Statelor Unite ale Americii, ii va demonstra ca Obamania este o chestiune ce tine de trecut, scrie Deutsche Welle.

Perspective sumbre pentru britanici. Iata ce au prognozat meteorologii pentru urmatorii 10 ani

Zece ani fara zile insorite si calduroase in sezonul estival. Asta ii asteapta pe britanicii care oricum nu au beneficiat pana acum de o clima de invidiat. Expertii in meteorologie au estimat ca, din cauza.

Anuntul care a uimit Marea Britanie: in urmatorii 10 ani va ramane fara vara din cauza incalzirii Atlanticului

Britanicii au ramas uimiti atunci cand meteorologii i-au anuntat ca 10 de de acum incolo vor ramane fara vara din cauza Atlanticului care isi schimba clima, relateaza The Sun. incepand cu 2013 si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )