Libnet.ro
UNICEF

06:00

Zeci de perchezitii au fost efectuate intr-un dosar de evaziune si sustragere de arbori din fondul forestier

B1 B1,
Zeci de perchezitii au fost efectuate intr-un dosar de evaziune si sustragere de arbori din fondul forestier

Procurorii si politistii au efectuat marti 30 de perchezitii la sapte societati comerciale din Arges si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala, taiere fara drept si sustragere de arbori din. continuă pe B1

Perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene

Procurorii DNA din Timisoara au descins, marti dimineata, la locuintele unor oameni de afaceri din judetul Arad si la locuinta primarului din localitatea Zabrani, intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene, cu un prejudiciu estimat la trei milioane de euro.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu jucarii si produse electronice aduse din China

Opt perchezitii au loc, luni dimineata, la persoane suspectate de evaziune fiscala indomeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 100. 000 de lei.

Trei case, doua terenuri si cinci masini, puse sub sechestru intr-un dosar de evaziune cu produse aduse din China

O persoana a fost retinuta de procurorii bucuresteni care au mai decis si punerea sub sechestru a trei case, doua terenuri, cinci masini si 100. 000 de lei in urma perchezitiilor facute luni in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, in dosarul privind fapte de evaziune fiscala, prin care a fost produs un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei.

Perchezitii in Arges si Dambovita, intr-un dosar de furt de arbori din fondul forestier

Procurorii au efectuat zeci de perchezitii in Arges si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala, taiere fara drept si sustragere de arbori din fondul forestier national, abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, fiind confiscata o cantitate totala de 549 de metri cubi de material lemnos, conform Mediafax.

Surse: 22 de perchezitii DIICOT au loc la sediul a doua societati comerciale intr-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de peste 56 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti efectueaza marti dimineata 22 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul este de peste 56 milioane lei, potrivit unor surse judiciare. Perchezitiile ar.

28 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la peste 22.000.000 de lei

Perchezitiile au loc in acest moment in Craiova, Cosoveni, Farcasi, Pielesti si Poiana Marea. La actiune participa 100 de politisti din cadrul IPJ Dolj si SRPT Craiova.

Descinderi in Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 57 de milioane de lei

Politistii si procurorii DIICOT fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la mai multe firme din Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comertului cu alimente din spatiul extracomunitar.

Descinderi in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei, prin evaziune fiscala. Sapte mandate de aducere vor fi.

Fosta sotie a lui Borcea, implicata intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

Procurorii anticoruptie fac sase perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene in perioada 2010-2012. Fraudele au fost facute de firme cu un singur angajat, dar care exploatau sute de hectare pentru infiintarea unor culturi de vita de vie. in documentele procurorilor apare si numele fostei sotii a lui Cristi Borcea .

Cum se apara primarul din Zabrani, cercetat intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, audiat la DNA Timisoara intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene, neaga ca s-ar fi fraudat fonduri europene.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )