Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adjunctul Politiei Municipiului Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile intr-un dosar de spalare de bani si inselaciune

Adevărul Adevărul,
Adjunctul Politiei Municipiului Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile intr-un dosar de spalare de bani si inselaciune

Subcomisarul Gabriel Popa, adjunctul Politiei Municipiului Ramnicu Valcea a primit aseara mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Alti sase valceni, membri ai unei grupari infractionale specializata in spalare de bani, inselaciune si evaziune fiscala, vor petrece in arestul IPJ Valcea urmatoarele 30 de zile. continuă pe Adevărul

Adjunctul sefului politiei Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile impreuna cu membrii grupului Obreja

Adjunctul sefului Politiei Municipiului Ramnicu Valcea, comisar sef Gabriel Popa, a primit miercuri seara, impreuna cu membrii clanului Mihai Obreja, mandat de arestare pentru 30 de zile, informeaza Agerpres. Potrivit avocatului lui Popa, Bogdan Ungureanu, comisarul sef ar fi acuzat de divulgarea de date confidentiale clanului Mihai Obreja.

De ce a fost arestat adjunctul Politiei Ramnicu Valcea

Magistratii Tribunalului Valcea au emis, miercuri seara, mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, pe numele adjunctului sefului Politiei Ramnicu Valcea, Gabriel Mihai Popa. Politistul este acuzat ca a divulgat unei persoane date pe care le-a accesat in calitatea sa de om al legii si care nu erau destinate publicitatii.

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

Perchezitii in Valcea si in Bucuresti. Procurorii DIICOT cerceteaza o retea specializata in santaj. Adjunctul Politiei Ramnicu Valcea, vizat de ancheta

Procurorii DIICOT Valcea impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, Bucuresti si Craiova si a Serviciilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Valcea si Olt au efectuat marti dimineata 29 de perchezitii la domiciile unor persoane suspectate de santaj, inselaciune, spalare de bani si evaziune fiscala.

CET Govora trebuie sa plateasca 184 milioane lei pentru a prelua carierele de la Berbesti si Alunu

CET Govora, furnizorul de agent termic din Ramnicu Valcea nu va scapa de plata datoriei istorice pe care o are catre Complexul Energetic Oltenia CEO). Ca sa poata prelua minele din Berbesti si Alunu, Cet Govora va plati 184 milioane de lei.

Barbat din Ohio, arestat pentru ca planuia un atac asupra Capitoliului

Un barbat din Cincinnati statul american Ohio), simpatizant al gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a fost arestat ieri, fiind invinuit ca ar fi planuit un atac impotriva Capitoliului, scrie Reuters, citand documente ale instantei care l-a pus sub acuzare.

Un tanar american, arestat pentru ca a planuit un atac impotriva Capitoliului

Un tanar american acuzat ca ca sprijina organizatia Statul Islamic a fost arestat miercuri in statul Ohio nord), pentru planificarea unui atac impotriva Capitoliului, care adaposteste Congresul Statelor Unite de la Washington, a anntat ministerul de Justitie.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat miercuri dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly, cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, anunta AFP. Dieudonne s-a apropiat de partidul de extrema dreapta Frontul National, al carui fost presedinte, Jean-Marie Le Pen, este nasul unuia dintre copiii sai.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

ACTUALIZARE 16:39 Umoristul francez Dieudonne a fost arestat in aceasta dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly Eu ma simt Charlie Coulibaly) , cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, transmite AFP. * Liderul Al Qaeda din Yemen a revendicat atacurile teroriste de la Charlie Hebdo * Tirajul Charlie Hebdo, suplimentat de la 3 la 5 milioane de exemplare pentru a face fata cererii * Saptamanalul Charlie Hebdo, distribuit in Turcia impreuna cu ziarul Cumhuriyet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )