Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alerta cu bomba in Londra. Mai multe cladiri au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Alerta cu bomba in Londra. Mai multe cladiri au fost evacuate

Alerta in Londra. Sute de persoane au fost evacuate, dupa ce o masina suspecta a fost descoperita in zona Canary Wharf, scrie mirror. co. uk. Cladirile de langa statia South Quay. continuă pe Antena3

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din Dambovita. Strazile din Moreni s-au transformat in lacuri, iar in Ocnita, apa a navalit in gospodarii

Apele si-au iesit din matca in mai multe localitati din Dambovita. in Ocnita si Pucheni, mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Pucioasa pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe beciuri si chiar din curtea unei scoli.

Mai multe beciuri si curti inundate in zona Dej, doua persoane au fost salvate de pompieri

Mai multe beciuri si curti ale unor gospodarii din zona municipiului Dej, judetul Cluj, au fost inundate, sambata, in urma unor ploi torentiale, doua persoane fiind salvate dintr-o mansarda de catre pompieri.

Un copil dintr-o comuna buzoiana a fost omorat de propriul tata cu mai multe lovituri de cutit

O drama s-a produs sambata in comuna buzoiana CA Rosetti, satul Lunca. intr-un moment de furie, un barbat si-a omorat copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul a fugit dupa oribila fapta iar acum politia este pe urmele sale.

VIDEO Un copil dintr-o comuna buzoiana a fost ucis de propriul tata cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul s-a sinucis

O drama s-a produs sambata in comuna buzoiana CA Rosetti, satul Lunca. intr-un moment de furie, un barbat si-a omorat copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul a fugit de la locul faptei si ore intregi a fost cautat de politisti. A fost gasit cateva ore mai tarziu spanzurat intr-o padure.

Jurnalistii de la mai multe institutii de presa din Franta au decis sa nu acopere vizita premierului Manuel Valls in Algeria, dupa ce unii dintre colegii lor nu au primit vize

Mai multe institutii de presa din Franta au decis sa boicoteze vizita premierului Manuel Valls, la Alger, in semn de solidaritate cu jurnalistii ale caror cereri de acreditare au fost refuzate de.

Tarile cu cele mai multe zile libere: care sunt statele europene cu cel mai mare numar de sarbatori nationale

Tarile cu cele mai multe zile libere. Daca fericirea angajatilor se poate masura in numarul zilelor libere reglementate prin lege, atunci romanii se numara si ei printre cei favorizati din acest punct de vedere.

Un vehicul-capcana a explodat luni seara in sud-estul Turciei, ranind mai multe persoane

Un vehicul-capcana a explodat, in cursul serii de luni, la o baza a jandarmeriei din orasul Hani, situat in sud-estul Turciei, la nord de Diyarbakir, ranind mai multe persoane, potrivit unei surse din cadrul securitatii, citate de Reuters online.

Inundatii puternice in mai multe judete. Zeci de localitati au ramas fara curent electric si sute de persoane s-au luptat cu apele dezlantuite (VIDEO)

Strazi inundate, zeci de localitati in bezna si mai multe terenuri si gospodarii inghitite de puhoaie. Sunt pagubele provocate de revarsarea apelor in judetele Sibiu si Brasov. Ultimul s-a.

Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi folosit serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca pentru a-si ascunde activitatile, arata documentele Panama, relateaza Sueddeutsche Zeitung citat de Deutsche Welle.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila pana marti la pranz, in mai multe judete din tara. Avand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )