Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anca Turcasiu, implicata intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Anca Turcasiu, implicata intr-un accident rutier

Clipe de panica pentru Anca Turcasiu, dupa ce soferul unui autobuz nu i-a acordat prioritate in trafic. Incidentul s-a petrecut seara trecuta, chiar inainte ca actrita sa participe la emisiunea. continuă pe Antena3

Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Cinci tineri din Alba au fost raniti intr-un accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica in judetul Mures. Un tanar de 21 de ani din Sona a intrat cu masina intr-un capat de pod, in afara localitatii Cornesti.

Trei raniti, intr-un accident pe centura de vest a Ploiestiului

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, marti seara, pe centura de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce masina in care se aflau a derapat, in conditii de carosabil ud, si s-a.

S-a ascuns jumatate de an acasa, dupa ce a omorat un neamt intr-un accident rutier

Un bistritean care a provocat un accident mortal in Germania a crezut ca scapa de pedeapsa daca se ascunde in Romania. Politistii i-au dat de urma la jumatate de an de la producerea accidentului, in judetul natal.

FOTO + VIDEO. Un mort si sase raniti, intr-un accident in judetul Iasi. Un microbuz in care se aflau persoane din Republica Moldova s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, marti dupa-amiaza, ca urmare a unui accident care a avut loc, marti dupa-amiaza, in comuna ieseana Comarna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )