Libnet.ro
UNICEF

18:00

Australian Open: Caroline Wozniacki (favorita opt), eliminata de Victoria Azarenka

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Caroline Wozniacki (favorita opt), eliminata de Victoria Azarenka

Caroline Wozniacki cap de serie numarul opt) a parasit turneul de la Australian Open in turul al doilea, jucatoarea din Danemarca fiind invinsa de Victoria Azarenka 44 WTA). continuă pe Hotnews

Australian Open 2015: Marea favorita a australienilor, eliminata in turul al doilea

Australian Open 2015. Principala favorita a tarii gazda, Samantha Stosur, cap de serie numarul de 20, a fost eliminata in turul al doilea, de catre o jucatoare mai slab clasata.

Australian Open: Ivanovici, numarul 5 WTA, eliminata de o jucatoare din afara top 100 mondial

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5, jucatoare pe care Halep ar fi putut-o intalni in sferturi, a fost eliminata in primul tur al Australian Open.

Australian Open: Prima surpriza - Ana Ivanovic, eliminata in turul intai

Ana Ivanovic cap de serie numarul cinci) a parasit turneul de la Australian Open primul de Grand Slam al anului) inca din turul intai, sportiva din Serbia fiind invinsa de Lucie Hradecka, din Cehia, locul 142 WTA.

Australian Open 2015. Sorana Cirstea a fost eliminata inca din primul tur

Sorana Cirstea, locul 97 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind invinsa in turul inagural de o jucatoare mult mai slab clasata, Alexandra Panova, locul 150 mondial.

Australian Open (f): Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki merg in turul doi

Principalele favorite din tabloul feminin de la Australian Open au obtinut calificarea in turul doi. Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au castigat lejer disputele pe care le-au avut marti.

Australian Open 2015. Niculescu, eliminata de principala favorita a gazdelor

Australian Open 2015. Monica Niculescu, locul 49 WTA, a parasit turneul de Grand Slam inca din primul tur, dupa ce a fost eliminata de favorita gazdelor, Samatha Stosur.

Monica Niculescu a fost eliminata in primul tur al Australian Open

Monica Niculescu, locul 49 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Romania Libera. Romanca a fost invinsa in primul tur de favorita.

Simona Halep la Australian Open: presa internationala e la picioarele jucatoarei din Romania. Ce au scris jurnalistii

Victoria obtinuta de favorita numarul 3 la Australian Open si modul in care a venit succesul cu Jarmila Gajdosova au starnit admiratia specialistilor.

Australian Open 2015 LIVE: Lista capilor de serie eliminati. Stosur si Wozniacki au parasit si ele turneul

Australian Open 2015. Primul Grand Slam al anului a avut parte de mai multe eliminari surprinzatoare inca din primul tur. Nu mai putin de 17 capi de serie au parasit turneu in dou zile, dintre care 7 in prima parte a zilei de marti.

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )