Libnet.ro
UNICEF

05:00

BAC 2014Patru elevi au fost eliminati de la bacalaureat

Adevărul Adevărul,
BAC 2014Patru elevi au fost eliminati de la bacalaureat

Nici cea de-a doua zi a probelor scrise la examenul de bacalaureat nu a trecut fara incidente in Maramures. Patru elevi au fost eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Zece elevi din Dolj au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa fraudeze fie cu telefonul mobil, fie folosindu-se de diverse materiale pe care le aveau asupra lor.

BAC 2014 BUZAU Trei elevi au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda

Trei elevi, doi din municipiul Buzau si unul din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda. Doi dintre liceeni aveau la ei telefoanele mobile, interzise de regulament pe durata examenului, iar un al treilea avea asupra sa copiute minuscule.

BAC 2014: 80 de elevi au fost eliminati de la proba scrisa obligatorie a profilului

80 de elevi au fost eliminati, miercuri, de la proba scrisa obligatorie a profilului de la examenul de bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

BAC 2014 Alba. Trei candidati surprinsi cu fituici si telefoane mobile au fost eliminati din examen

Trei candidati din judetul Alba care au intrat in sali la proba obligatorie a profilului de miercuri au fost eliminati din examen, pentru tentative de frauda. Este vorba despre elevi care au sustinut testarile la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia si Grupul Scolar Forestier Cimpeni.

BAC 2014 HUNEDOARA Incidente la proba scrisa la Limba Romana: patru candidati au fost eliminati din examene

Examenul la proba scrisa de Limba Romana a Bacalaureatului a avut loc in aceasta dimineata. in judetul Hunedoara s-au inscris peste 3. 400 de absolventi din judetul Hunedoara. Patru dintre candidati au fost eliminati din examen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )