Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2014: Candidatii dau vineri ultima proba, la alegere din mai multe discipline

B1 B1,
Bacalaureat 2014: Candidatii dau vineri ultima proba, la alegere din mai multe discipline

Candidatii la bacalaureat dau vineri ultima proba scrisa. Testul este sustinut la fizica, chimie sau informatica de catre elevii care au absolvit un liceu cu profil real si la geografie, filosofie, logica, . continuă pe B1

Bacalaureat 2014: Ultima proba

Candidatii la bacalaureat dau vineri ultima proba scrisa, testul fiind sustinut la fizica, chimie sau informatica de catre elevii care au absolvit un liceu cu profil real si la geografie, filosofie, logica, economice, psihologie sau sociologie de catre cei de la profilul umanist.

Bacalaureat 2014: Candidatii sustin proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

Bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie de anul acesta continua, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului, pe care absolventii profilului real o vor da la matematica, iar cei de la uman, la istorie.

Bacalaureat 2014: 57 de absolventi, eliminati la ultima proba scrisa a examenului

57 de candidati au fost eliminati din bacalaureat, vineri, pentru frauda sau tentativa de frauda la ultima proba scrisa, cea la alegere din mai multe discipline, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN).

BAC 2014 CONSTANTA Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dau examen la Geografie, Biologie si Chimie din cele 10 materii

Cei peste 5. 000 de elevi din judetul Constanta inscrisi la examenul de Bacalaureat 2014 sunt asteptati vineri, 4 iulie, sa sustina ultima proba.

BACALAUREAT 2014. Sirag de perle dupa proba de Limba si literatura romana: Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar

Nu am scapat nici anul acesta de perlele absolventilor clasei a XII-a. Iata cateva dintre cele mai haioase Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar. Luceafarul, dornic de razbunare, ii prinde pe cei.

BAC 2014 Valcea. Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi elevi dau examen la Geografie, Biologie si Chimie din cele 10 materii

Vineri, 4 iulie, absolventii de clasa a XII-a din judetul Valcea sustin proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014. Candidatii au avut de ales intre geografie, biologie, chimie, fizica, economie, informatica, sociologie, filosofie, logica au psihologie. Subiectele la proba optionala de la Bac 2014 vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro imediat dupa inceperea examenului.

BAC 2014 BRAILA. Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dau examen la Geografie, Biologie si Chimie din cele 10 materii

Vineri, 4 iulie, este programat ultimul examenul scris la proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014. Candidatii au de ales din nu mai putin de 10 materii. La proba de vineri sunt asteptati in jur de 1. 800 de absolventi de liceu din Braila.

BAC 2014 TULCEA Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dau examen la Geografie, Biologie si Chimie din cele 10 materii

Elevii din judetul Tulcea inscrisi la examenul de Bacalaureat 2014 sunt asteptati vineri, 4 iulie, sa sustina ultima proba a examenului.

Zeci de elevi au fost ELIMINATI de la ultima proba scrisa a Bacalaureatului

Un numar de 57 de candidati au fost eliminati din bacalaureat, vineri, pentru frauda sau tentativa de frauda la ultima proba scrisa, cea la alegere din mai multe discipline, informeaza Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2014. Ultima proba a examenului. Elevii au de ales intre mai multe discipline

Pentru ultima proba a examenului de bacalaureat, candidatii au putut opta, in functie de filiera, profilul si specializarea urmate, pentru una dintre disciplinele cuprinse in urmatoarele doua grupe: fizica, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )