Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de elevi au fost ELIMINATI de la ultima proba scrisa a Bacalaureatului

Antena3 Antena3,
Zeci de elevi au fost ELIMINATI de la ultima proba scrisa a Bacalaureatului

Un numar de 57 de candidati au fost eliminati din bacalaureat, vineri, pentru frauda sau tentativa de frauda la ultima proba scrisa, cea la alegere din mai multe discipline, informeaza Ministerul Educatiei. continuă pe Antena3

Bacalaureat 2014: 57 de absolventi, eliminati la ultima proba scrisa a examenului

57 de candidati au fost eliminati din bacalaureat, vineri, pentru frauda sau tentativa de frauda la ultima proba scrisa, cea la alegere din mai multe discipline, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN).

BAC 2014Patru elevi au fost eliminati de la bacalaureat

Nici cea de-a doua zi a probelor scrise la examenul de bacalaureat nu a trecut fara incidente in Maramures. Patru elevi au fost eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze.

BAC 2014: 80 de elevi au fost eliminati de la proba scrisa obligatorie a profilului

80 de elevi au fost eliminati, miercuri, de la proba scrisa obligatorie a profilului de la examenul de bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

Bacalaureat 2014: Ultima proba

Candidatii la bacalaureat dau vineri ultima proba scrisa, testul fiind sustinut la fizica, chimie sau informatica de catre elevii care au absolvit un liceu cu profil real si la geografie, filosofie, logica, economice, psihologie sau sociologie de catre cei de la profilul umanist.

Bacalaureat 2014: Candidatii dau vineri ultima proba, la alegere din mai multe discipline

Candidatii la bacalaureat dau vineri ultima proba scrisa. Testul este sustinut la fizica, chimie sau informatica de catre elevii care au absolvit un liceu cu profil real si la geografie, filosofie, logica, .

BAC 2014 Alba. Trei candidati surprinsi cu fituici si telefoane mobile au fost eliminati din examen

Trei candidati din judetul Alba care au intrat in sali la proba obligatorie a profilului de miercuri au fost eliminati din examen, pentru tentative de frauda. Este vorba despre elevi care au sustinut testarile la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia si Grupul Scolar Forestier Cimpeni.

BAC 2014 Subiectele de la proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat

Cateva mii de elevi dau astazi proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi au ales sa dea examenul la germana din cadrul Bac 2014, ca in fiecare an. Proba incepe la ora 9. 00 si dureaza trei ore.

BACALAUREAT 2014. Ultima proba a examenului. Elevii au de ales intre mai multe discipline

Pentru ultima proba a examenului de bacalaureat, candidatii au putut opta, in functie de filiera, profilul si specializarea urmate, pentru una dintre disciplinele cuprinse in urmatoarele doua grupe: fizica, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )