Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEI crediteaza BCR Leasing cu 15 mil. euro pentru finantarea IMM-urilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BEI crediteaza BCR Leasing cu 15 mil. euro pentru finantarea IMM-urilor

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un credit de 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania, fiind prima transa dintr-o linie de credit de 75. continuă pe Wall-Street Ro

BEI acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM), a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania care implementeaza proiecte in industrie, servicii si infrastructura, potrivit unui comunicat de presa.

Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa finanteze cu pana la 15 milioane de euro Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata locala, care are in plan sa se extinda in Europa de Est, scrie pe site-ul IFC .

Guvernul da 50 mil euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia.

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare in sudul litoralului romanesc, informeaza Mediafax. Lucrarile vor fi efectuate in perimetrul statiunii Mamaia, intre hotelurile Rex si Sulina si Vila Turturica statie bariera intrare). Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior. Investitia va fi esalonata pe trei ani, conform hotararii aprobate de .

Bancile italiene necesita 15 miliarde de euro pentru capitalizare.

Bancile italiene ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro, dar vor trece de testele de stres efectuate de UE fara probleme majore, a declarat directorul general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, citat de Bloomberg, anunta Mediafax. Suntem increzatori ca bancile italiene vor trece exercitiul testelor de stres fara probleme majore, a afirmat oficialul. Banca Italiei estima anterior ca bancile ar putea inregistra un deficit de capital de 10-15 .

BCR Leasing, majorare de capital social cu aproape 101 milioane lei

BCR Leasing convoaca, pe 13 martie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), pentru a aproba majorarea capitalului social al societatii cu suma de maximum 100. 700 lei, de la 90. 450 la cel mult 191. 150 lei, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Prima scoala independenta energetic din Romania. Investitie de 14 mil. euro

Scoala particulara Jules Verne din Brasov va fi prima unitate din Romania dotata cu un parc voltaic propriu care ii va furniza toata energia electrica de care are nevoie, investitia ridicandu-se la 14 mil. euro.

Spania cere bancilor sa accepte pierderi pe finantari de 3,5 mld. euro pentru autostrazi

Guvernul spaniol cere mai multor banci sa accepte sa iasa in pierdere pe imprumuturi in valoare de aproximativ 3,5 miliarde euro acordate pentru constructia unor autostrazi, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.

Bancile italiene ar putea necesita capital suplimentar de 15 miliarde euro

Bancile italiene, care au vandut active si au redus cheltuieli, ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro 20 miliarde dolari), potrivit directorului general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, care isi exprima increderea ca institutiile de credit din tara vor trece testele de stres efectuate la nivel european.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )