Libnet.ro
UNICEF

21:00

BERD: Administrarea taxelor si coruptia, cele mai mari obstacole pentru afacerile din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD: Administrarea taxelor si coruptia, cele mai mari obstacole pentru afacerile din Romania

Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai importante obstacole cu care se confrunta companiile din Romania, potrivit unui studiu realizat de Banca Europeana pentru Dezvoltare si Reconstructie BERD) si Banca Mondiala in. continuă pe Wall-Street Ro

BERD: Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai mari obstacole pentru afacerile din Romania

Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai importante obstacole cu care se confrunta companiile din Romania, potrivit unui studiu realizat de Banca Europeana pentru Dezvoltare si Reconstructie BERD) si Banca Mondiala in perioada 2013-2014.

The Guardian: Decorarea lui Ceausescu, printre cele mai mari greseli facute vreodata de regina Angliei

Cotidianul britanic The Guardian considera ca decorarea lui Nicolae Ceausescu cu Marea Cruce a Prea Onoratului Ordin de Bath, una dintre cele mai importante decoratii britanice,se numara printre cele mai.

Romania, cele mai mari scaderi in retail din UE

Romania a consemnat in februarie cel mai mare declin al comertului cu amanuntul din Uniunea Europeana UE), de 1,4%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Portugalia si Spania, potrivit datelor publicate miercuri de Eurostat.

Castigul salarial mediu net a scazut usor in februarie, la 1.731 de lei. Angajatii din industria tutunului incaseaza cele mai mari salarii

Castigul salarial mediu net a scazut in februarie, fata de prima luna a anului, cu 0,5% 9 lei), la 1. 731 de lei, cea mai mare valoare, de 5. 151 de lei, fiind inregistrata in fabricarea produselor din tutun, iar cea mai mica in hoteluri si restaurante - 999 de lei.

Madalin Voicu: Este una dintre cele mai mari gafe pe care le putea face doamna Kovesi

Parlamentarul PSD Madalin Voicu, invitat in studioul emisiunii Subiectiv a afirmat ca Laura Codruta Kovesi a facut o gafa impardonabila, atunci cand a comentat afirmatiile lui Traian Basescu. Sa spui despre.

Piata de MA: 400 de mil. euro in T1. Care sunt cele mai mari tranzactii din 2015

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a depasit valoarea de 400 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, fiind anuntate 24 de tranzactii, potrivit unui studiu al firmei de consultanta in MA Filipescu Visa Financial Advisors.

Fiscalitatea, coruptia si instabilitatea politica - obstacole pentru afaceri

Administrarea fiscala, coruptia si instabilitatea politica tot mai mare sunt cele mai severe obstacole pentru mediul de afaceri din tara noastra, arata o analiza a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Sezonul Mocanitei a inceput. Preturi mai mari ca si anul trecut pentru plimbarea pe Valea Vaserului. Rezervari online din luna mai

Inceputul de luna aprilie a adus cu el deschiderea oficiala a sezonului pentru Mocanita de pe Valea Vaserului, unul dintre cele mai cautate obiective turistice ale Maramuresului, cu precadere in sezonul de vara.

Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul

De cand John Biggins a inventat cardul de credit, oamenii au cam renuntat la portofelele cu sume mari. Pana la urma, este mai comod si mai sigur sa folosesti cardul pentru efectuarea tuturor platilor. Gratie avansarii tehnologiei, acum avem la dispozitie ceva si mai accesibil: portofelul virtual, pe care il poti accesa prin smartphone-ul pe [] Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mici orase din Romania. Bicaz - amintirea comunismului, Lehliu Gara - orasul in care traiesc 6.000 de oameni

Orasele mari ale tarii noastre au povesti cunoascute, insa nu multi sunt cei care stiu cum arata si care sunt cele mai mici orase ale Romaniei.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )