Libnet.ro
UNICEF

05:00

Brexit. Franta insista ca Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE

România Liberă România Liberă,
Brexit. Franta insista ca Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE

Procedura de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana trebuie sa inceapa cat mai curand posibil, a declarat presedintele Frantei, Francois Hollande, citat de site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Brexit. Pierre Moscovici: Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din UE

Comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, a declarat duminica ca Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din Uniunea Europeana, pentru a nu se prelungi incertitudinea.

Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil

Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism. Totusi, lucrurile nu stau la fel si pentru turism, potrivit specialistilor. Agentii de turism au o recomandare clara pentru cei care voiau de mult timp sa viziteze Londra sau alte destinatii din Marea Britanie: sa o faca acum. Dupa cum stim, lira a inregistrat [].

Va reusi Marea Britanie sa valorifice aceasta sansa istorica?

Incertitudinea cu privire la rezultatul referendumului din Marea Britanie a fost inlocuita cu alta. Nimeni nu pare sa stie ce inseamna Brexit-ul pentru viitoarea configuratie a relatiilor comerciale sau a libertatii de miscare a persoanelor.

Franta someaza Marea Britanie sa urgenteze negocierile, amenintand cu blocarea accesului la piata UE

Guvernul Frantei a cerut, luni, Marii Britanii sa stabileasca urgent reprezentantul in relatia cu Uniunea Europeana si a avertizat ca Londra nu va beneficia automat de acces la piata unica.

Franta someaza Marea Britanie sa grabeasca iesirea din UE

Guvernul Frantei a cerut, luni, Marii Britanii sa stabileasca urgent reprezentantul in relatia cu Uniunea Europeana si a avertizat ca Londra nu va beneficia automat de acces la piata unica daca nu respecta libera circulatie a capitalului si fortei de lucru.

BREXIT. FOTO. Marea Britanie, presata sa decida cand iese din UE, in vreme ce 3 milioane de britanici vor un nou referendum

Presedintele PE a propus ca, marti, Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE. Si Francois Hollande a remarcat ca Germania si Franta ar trebui sa preia initiativa, dupa referendumul pro-Brexit.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Business Report: Guvernul aproba astazi cadastrarea cu prioritate a terenurilor agricole; Brexitul, oportunitate pentru Romania? Companiile au inceput sa reevalueze Marea Britanie pentru a ramane in UE; Importurile explodeaza. Cat de mare e riscul pentru

Relatia Fisc - mediul de afaceri: 3 grupe de lucru la Finante pentru normalizarea relatiei Fisc - contribuabili. Ministrul de Finante, Anca Dragu. Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil. Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism.

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )