Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este adevarul din spatele certurilor de la X Factor. Un jurat a rupt tacerea

Antena3 Antena3,
Care este adevarul din spatele certurilor de la X Factor. Un jurat a rupt tacerea

Certurile de pe ecran au devenit legendare, insa juratii X Factor Cheryl Fernandez-Versini si Simon Cowell - despre care se stie ca nu au o relatie tocmai calma - au dezvaluit ca este totul in regula intre. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte de spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni.

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba.

Un diplomat suedez, EXPULZAT din Rusia. Care este motivul

Un diplomat suedez a fost expulzat de la Moscova in replica la o decizie similara care a vizat un diplomat rus din tara scandinava, a anuntat luni Ministerul suedez de Externe.

Presedintele israelian, amenintat cu MOARTEA. Care este motivul

Politia israeliana a deschis o ancheta privind amenintarile publicate pe retelele de socializare impotriva presedintelui Reuven Rivlin, care a condamnat terorismul evreiesc dupa un incendiu soldat cu moartea unui bebelus palestinian, a anuntat luni purtatorul de cuvant al institutiei.

Studiu - Care este cea mai buna zi pentru o partida de sex

Potrivit studiilor efectuate de un grup de cercetatori din Marea Britanie, a fost depistata ziua cea mai propice pentru a face sex. Britanicii au ajuns la concluzia ca joia este cea mai buna zi pentru a face sex, atat.

Un avion militar s-a prabusit in Columbia. Care este bilantul victimelor

Unsprezece militari au murit, vineri, dupa ce un aparat al fortelor aeriene din Columbia s-a prabusit. Anuntul a fost facut de fortele aeriene columbiene FAC).

Prefectura Arad a emis ordinul de suspendare din functie a sefului CJ, care este arestat

Prefectura Arad a emis, vineri, ordinul de suspendare din functie a sefului Consiliului Judetean, Nicolae Iotcu, arestat pentru trafic de influenta, si ale carui atributii au fost preluate inca de luni de catre vicepresedintele institutiei Adrian Tolea.

Loredana Groza, super sexy la 45 de ani! Care este secretul ei

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Pe langa o voce de exceptie, ea are si o silueta care le-ar face invidioase pe multe domnisoare din showbiz. Lori a reusit sa aiba.

Femeile din Japonia sunt cele mai longevive din intreaga lume. Vezi care este speranta de viata a romanilor

Femeile japoneze raman cele mai longevive de pe planeta, cu o speranta de viata de 86,83 de ani, in crestere fata de anii anteriori. in urma lor sunt femeile din Hong Kong. Romancele au o speranta de.

SUA isi retrage toate portavioanele din Golful Persic. Care este motivul

Portavioanele americane nu vor mai fi prezente deloc in Golful Persic in toamna, pentru prima oara din 2007, intrucat Washingtonul a decis retragerea lor pentru o scurta perioada de timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )