Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. 280 de oameni si-au pierdut viata in lupta, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Antena3 Antena3,
Cea mai sangeroasa zi din Egipt. 280 de oameni si-au pierdut viata in lupta, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Aproape 280 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente,. continuă pe Antena3

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. 343 de oameni ucisi in lupta, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 343 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente, in.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Guvernul anunta 464 de morti si 3.570 raniti, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 464 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente si.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt: Guvernul anunta 525 de morti si 3.572 raniti. Ambasadorii mai multor tari au fost convocati

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 525 de persoane, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Peste 578 de persoane au murit, in urma confruntarilor dintre armata si manifestanti

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 578 de persoane,dintre care 535 de civili, si-au pierdut viata in confruntarile violente.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Guvernul anunta 525 de morti si 3.570 raniti, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 525 de persoane, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente.

Lichiditatea de saptamana trecuta, cea mai slaba din ultimele doua luni si jumatate

La Sibex, ultima zi a saptamanii trecute a mai salvat din impresia de vacanta, speculatorii ducand lichiditatea la cel mai bun nivel din cele cinci sedinte ale perioadei 5-9 august.

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare.

Spirala violentelor din Egipt: ultima sansa pentru o implicare a vestului

N ultimele zile, situatia din Egipt a alunecat pe o panta descendenta din ce in ce mai abrupta. Interventiile in forta ale armatei impotriva sustinatorilor fostului presedinte Mohamed Morsi au culminat miercuri cu o baie de sange, soldata cu peste 300 de victime. Violentele din aceste zile fac sa paleasca, prin amploarea lor, intens mediatizata revolutie din 2011 care a dus la caderea lui Hosni Mubarak, fiind vorba de cele mai grave tulburari de la razboiul din 1973 cu Israelul.

intrunire de URGENTA a statelor membre ale Consiliului de Securitate al ONU, pe tema crizei din Egipt

Cele 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de urgenta cu usile inchise pe tema crizei din Egipt, informeaza AFP. Reuniunea, care va incepe la.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU asupra situatiei din Egipt

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate asupra situatiei din Egipt, relateaza AFP. Cele 15 tari membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )