Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Guvernul anunta 464 de morti si 3.570 raniti, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Antena3 Antena3,
Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Guvernul anunta 464 de morti si 3.570 raniti, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 464 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente si. continuă pe Antena3

Cea mai sangeroasa zi din Egipt: Guvernul anunta 525 de morti si 3.572 raniti. Ambasadorii mai multor tari au fost convocati

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 525 de persoane, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Guvernul anunta 525 de morti si 3.570 raniti, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 525 de persoane, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. Peste 578 de persoane au murit, in urma confruntarilor dintre armata si manifestanti

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 578 de persoane,dintre care 535 de civili, si-au pierdut viata in confruntarile violente.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. 343 de oameni ucisi in lupta, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Cel putin 343 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente, in.

Cea mai sangeroasa zi din Egipt. 280 de oameni si-au pierdut viata in lupta, iar violenta se propaga cu viteza uluitoare

Egiptul a trait ieri cea mai insangerata zi de la inceputul revoltei care l-a doborat pe Hosni Mubarak. Aproape 280 de oameni, dintre care 43 de politisti, si-au pierdut viata in confruntari violente,.

Lichiditatea de saptamana trecuta, cea mai slaba din ultimele doua luni si jumatate

La Sibex, ultima zi a saptamanii trecute a mai salvat din impresia de vacanta, speculatorii ducand lichiditatea la cel mai bun nivel din cele cinci sedinte ale perioadei 5-9 august.

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare.

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP.

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

Franta condamna actiunile de reprimare din Egipt si sesizeaza ONU

Franta a cerut miercuri incetarea imediata a actiunilor de reprimare din Egipt, sesizand ONU si principalii sai parteneri pentru adoptarea unei pozitii internationale, anunta ministrul francez de Externe,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )