Libnet.ro
UNICEF

16:30

Citigroup va plati 1,13 miliarde dolari pentru despagubirea unor investitori in obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Citigroup va plati 1,13 miliarde dolari pentru despagubirea unor investitori in obligatiuni

Citigroup a acceptat plata a 1,13 miliarde de dolari pentru despagubirea unor investitori in obligatiuni garantate prin ipoteci, intre care Goldman Sachs si BlackRock, a treia mare banca din SUA intentionand sa inchida litigiile rezultate in urma crizei financiare, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Citigroup Inc a declarat ca va plati 1,12 miliarde de dolari, bani gheata, pentru a solutiona amiabil cazuri privind valori mobiliare si alte litigii, suportand o cheltuiala de 100 de milioane de dolari in primul trimestru, potrivit Reuters.

Sun Pharmaceutical preia Ranbaxy pe 3,2 miliarde dolari

Sun Pharmaceutical Industries Ltd. din India va prelua, de la Daiichi Sankyo Co. din Japonia, rivalul sau local Ranbaxy Laboratories Ltd. , printr-un schimb de actiuni in valoare de 3,2 miliarde dolari.

1.000 miliarde euro pentru un plus de 0,2 puncte la inflatie

Banca Centrala Europeana BCE) ar trebui sa preia din piata obligatiuni de 1. 000 miliarde euro pentru a creste inflatia cu numai 0,2 puncte procentuale, daca va opta pentru masuri neortodoxe in incercarea de a preveni deflatia, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding AG a cumparat compania IQuum Inc. din SUA, consolidandu-si astfel operatiunile din sectorul de diagnostic molecular. Roche va plati 275 de milioane de dolari in avans catre actionarii societatii americane si pana la 175 milioane de dolari in etape, in functie de evolutia unor produse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )