Libnet.ro
UNICEF

12:00

Deputat PSD, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Nu credeam ca o sa va scriu vreodata

Adevărul Adevărul,
Deputat PSD, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Nu credeam ca o sa va scriu vreodata

Deputatul PSD Radu Popa i-a transmis presedinteleui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, in care ii reaminteste acestuia de insemnatatea votului din 16 noiembrie. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Radu Popa, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Modificarea legii electorale nu trebuie facute de cei cu dosare penale

Deputatul social-democrat Radu Popa i-a adresat vineri, prin intermediul paginii sale de Facebook, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis prin care ii cere acestui sa nu accepte modificarea legilor.

Deputatul PSD Radu Popa, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Modificarea legii electorale nu trebuie facuta de cei cu dosare penale

Deputatul social-democrat Radu Popa i-a adresat vineri, prin intermediul paginii sale de Facebook, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis prin care ii cere acestuia sa nu accepte modificarea legilor.

Angajatii Statiunii Pomicole din Cluj protesteaza. Scrisoare deschisa catre Ponta: Cum ar fi sa mearga careva la munca si sa nu fie platit 18 luni?

Angajatii Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultura SCDP) din Cluj protesteaza miercuri, 28 ianuarie, fiindca nu si-au primit salariile de 18 luni. Oamenii spun ca institutia se afla intr-un blocaj total si vor trimite o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.

Demisia lui George Maior a fost trimisa de Klaus Iohannis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, prin care ii invita sa ia act de demisia lui George maior din functia de.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, amendati de AEP

Autoritatea Electorala Permanenta a publicat raportul de control privitor la finantarea campaniei prezidentiale din 2014. AEP a constatat ca Legea finantarii partidelor politice a fost incalcata de aproape toate formatiunile care au participat la campania electorala. Alianta PSD-UNPR-PC, cea care l-a sprijinit pe Victor Ponta, si Alianta Crestin Liberale PNL-PDL, din partea careia Klaus Iohannis a candidat la functia suprema in stat, PER, PMP, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu au avut probleme .

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate

Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate.

Klaus Iohannis, la prima intalnire cu ambasadorii: Locul Romaniei este in Schengen. indeplinim integral criteriile de aderare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prima intalnire cu reprezentantii diplomatici din alte state, ca locul Romaniei este in spatiul Schengen, iar criteriile de aderare sunt indeplinite de catre Romania.

Consultari la Palatul Controceni, intre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor vor avea, miercuri, la Palatul Cotroceni consultari pe tema legilor electorale. Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD va propune introducerea sistemului de.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )