Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ. Ordonanta de retinere i-a expirat

Adevărul Adevărul,
Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ. Ordonanta de retinere i-a expirat

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere. continuă pe Adevărul

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca.

iCCJ: Deputatul Theodor Nicolescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 20:31 Deputatul Theodor Nicolescu, acuzat ca, in calitate de vicepresedinte al ANRP a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a solutiona favorabil anumite dosare, a fost arestat preventiv, vineri seara, prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 176 de voturi pentru

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 176 voturi pentru, informeaza B1 TV. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat dupa ce.

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 174 de voturi pentru (VIDEO)

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 174 voturi pentru, 99 impotriva. Sapte voturi au fost anulate, informeaza B1 TV.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis vineri judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea DNA de avizare a.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

ACTUALIZARE 13:44 Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore, in dosarul privind retrocedari ilegale, transmit surse din presa.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

Actualizare 15:25 DNA il invinuieste pe Nicolescu de luare de mita si abuz in serviciu Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe deputatul PNL Theodor-Catalin Nicolescu de luare de mita 6,2 milioane lei) si trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar cu un prejudiciu total de 75 milioane euro.

Deputatul Theodor Nicolescu, retinut de DNA: Sunt pregatit pentru orice. Scopul meu final este sa obtin achitarea in acest dosar!

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a fost retinut joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Deputatii au aprobat miercuri cererile DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. Nicolescu a fost citat in dosarul ANRP in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Theodor Nicolescu a parasit sediul iCCJ

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, astazi, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere.

UPDATE. Theodor Nicolescu a fost RETINUT de DNA

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Din primele informatii, se pare ca Nicolescu nu a colaborat cu procurorii. Stire in curs de actualizare. ---Deputatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )