Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Nicolescu a parasit sediul iCCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theodor Nicolescu a parasit sediul iCCJ

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, astazi, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Theodor Nicolescu a fost RETINUT de DNA

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Din primele informatii, se pare ca Nicolescu nu a colaborat cu procurorii. Stire in curs de actualizare. ---Deputatul.

iCCJ: Deputatul Theodor Nicolescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 20:31 Deputatul Theodor Nicolescu, acuzat ca, in calitate de vicepresedinte al ANRP a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a solutiona favorabil anumite dosare, a fost arestat preventiv, vineri seara, prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca.

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ. Ordonanta de retinere i-a expirat

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, retinut de DNA in dosarul ANRP

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi, in dosarul privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, judecatorii de la ICCJ urmand sa decida daca vor dispune.

iCCJ a decis ARESTAREA deputatului Theodor Nicolescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis arestarea deputatului Theodor Nicolescu care este acuzat de DNA ca, in calitate de vicepresedinte al ANRP a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a solutiona favorabil anumite dosare.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de DNA pentru 24 de ore

Theodor Nicolescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, informeaza B1 TV. Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Theodor.

Deputatul Theodor Nicolescu, retinut de DNA: Sunt pregatit pentru orice. Scopul meu final este sa obtin achitarea in acest dosar!

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a fost retinut joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Deputatii au aprobat miercuri cererile DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. Nicolescu a fost citat in dosarul ANRP in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis vineri judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea DNA de avizare a.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

ACTUALIZARE 13:44 Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore, in dosarul privind retrocedari ilegale, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )