Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ: Deputatul Theodor Nicolescu, arestat preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ: Deputatul Theodor Nicolescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 20:31 Deputatul Theodor Nicolescu, acuzat ca, in calitate de vicepresedinte al ANRP a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a solutiona favorabil anumite dosare, a fost arestat preventiv, vineri seara, prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). continuă pe Ziarul Bursa

Liberalul Theodor Nicolescu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca liberalul Theodor Nicolescu sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care ste acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, informeaza B1.

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca.

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ. Ordonanta de retinere i-a expirat

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis vineri judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea DNA de avizare a.

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 176 de voturi pentru

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 176 voturi pentru, informeaza B1 TV. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat dupa ce.

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 174 de voturi pentru (VIDEO)

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 174 voturi pentru, 99 impotriva. Sapte voturi au fost anulate, informeaza B1 TV.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

ACTUALIZARE 13:44 Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore, in dosarul privind retrocedari ilegale, transmit surse din presa.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

Actualizare 15:25 DNA il invinuieste pe Nicolescu de luare de mita si abuz in serviciu Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe deputatul PNL Theodor-Catalin Nicolescu de luare de mita 6,2 milioane lei) si trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar cu un prejudiciu total de 75 milioane euro.

Deputatul Theodor Nicolescu, retinut de DNA: Sunt pregatit pentru orice. Scopul meu final este sa obtin achitarea in acest dosar!

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a fost retinut joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Deputatii au aprobat miercuri cererile DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. Nicolescu a fost citat in dosarul ANRP in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Theodor Nicolescu a parasit sediul iCCJ

Deputatul Theodor Nicolescu a plecat de la ICCJ, astazi, in jurul orei 14. 00, dupa ce judecatorii au analizat propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a parlamentarului, el putand sa paraseasca instanta dupa i-a expirat ordonanta de retinere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )