Libnet.ro
UNICEF

19:00

Explozie puternica intr-un restaurant din Germania: Cel putin o persoana a murit, iar alte 11 au fost ranite. Autoritatile suspecteaza ca este un act terorist (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Explozie puternica intr-un restaurant din Germania: Cel putin o persoana a murit, iar alte 11 au fost ranite. Autoritatile suspecteaza ca este un act terorist (FOTO, VIDEO)

O explozie s-a produs in cursul noptii de duminica spre luni in oraselul german Ansbach, situat in apropiere de Nurnberg, informeaza presa germana. Cel putin o persoana a murit, iar alte 11. continuă pe B1

Sirianul care s-a detonat in noapte de duminica spre luni intr-un orasel din Germania urma sa fie deportat in Bulgaria

Un purtator de cuvant din Ministerul de Interne german a declarat ca sirianul de 27 de ani ce a comis atacul cu bomba din oraselul Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria. in acelasi timp,.

Sirianul care s-a detonat in noaptea de duminica spre luni intr-un orasel din Germania urma sa fie deportat in Bulgaria

Un purtator de cuvant din Ministerul de Interne german a declarat ca sirianul de 27 de ani ce a comis atacul cu bomba din oraselul Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria. in acelasi timp,.

Incendiu intr-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, in zona s-a degajat foarte mult fum

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, in zona degajandu-se foarte mult fum. Desi cladirea este lipita de un bloc de locuinte, nu exista pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

Atentat terorist intr-un oras din Germania. Un sirian s-a aruncat in aer intr-un restaurant. Mai multi raniti

Germania tremura din nou. Dupa atacul armat de la Munchen si dupa ce un refugiat sirian a omorat un om cu o maceta, pe o strada din Reutlingen, un nou incident s-a petrecut duminica noaptea. O explozie a.

Momente de panica intr-un restaurant din Capitala, dupa ce localul a luat foc

Un restaurant din Capitala a ars. Focul ar fi pornit de la tabloul electric si s-a extins la mansarda. La restaurantul respectiv, aflat in apropierea unei benzinarii, urma sa inceapa o.

Bucuresti: Incendiu la un restaurant din sectorul 4; cauza probabila - un scurtcircuit la tabloul electric

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un restaurant din sectorul 4, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Incendiu puternic la un restaurant din sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminica la un restaurant din Capitala, Sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Restaurantul se afla pe Strada Alunisului, unde au ajuns imediat cinci.

Situatie fara precedent intr-o comuna din Cluj: Primarul a solicitat declansarea starii de alerta

Situatie mai putin intalnita intr-o comuna din judetul Cluj dupa ce Primaria a solicitat Prefecturii Cluj sa declare stare de alerta. Motivul insa este incredibil. Cantitatea.

Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce au fost atacate de mai multi tigri, intr-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres. Cele doua femei faceau parte.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )