Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fratele unui magistrat din Craiova, condamnat la inchisoare cu executare. Avocatul Bogdan Mitrache este acuzat de trafic de infuenta

Adevărul Adevărul,
Fratele unui magistrat din Craiova, condamnat la inchisoare cu executare. Avocatul Bogdan Mitrache este acuzat de trafic de infuenta

Avocatul Bogdan Mitrache a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de infulenta. Sentinta data de magistrati nu este definitiva si poate fi atacata la inalta Curte de Justitie si Casatie. continuă pe Adevărul

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei din Craiova, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare: Decizia este definitiva

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, sub acuzatia de infractiuni cu carduri de credit. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti si este.

Agresorul fiului sefului Politiei Locale Vaslui, condamnat la inchisoare cu executare

Judecatorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat astazi pe Mihai Florea, tanarul de 18 ani din Vaslui, care in luna septembrie, anul trecut, l-a injunghiat pe fiul sefului Politiei Locale Vaslui in centrul orasului.

Jurnalist din Turcia, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru insultarea presedintelui pe Facebook

Un jurnalist de 28 de ani din Turcia, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Jurnalistul, pe numele sau.

Ionel Ganea depune plangere, la DNA, impotriva unui club din Liga I

Tehnicianul Ionel Ganea, fost component al generatiei de aur, a depus o plangere, marti, la sediul DNA, impotriva unui club din Liga I, care ar fi avut restante salariale fata de el.

VIDEO: O grenada din al doilea Razboi Mondial, gasita in curtea unui liceu din Cluj

O grenada din al doilea razboi mondial a fost gasita in curtea unui liceu din Turda, judetul Cluj, de catre un copil care se juca pe terenul de sport al scolii, proiectilul fiind ridicat ulterior de pirotehnisti, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, un copil care se juca in curtea unui liceu din Turda a gasit un proiectil sub tribunele unui teren de sport. Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca in curtea unei unitati de invatamant din Turda, de pe strada Tineretului, a fost gasit un proiectil.

Descoperirea uimitoare in adancului unui lac din America. Ce s-a aflat despre acest crucifix urias

O echipa de scafandri din America a descoperit, pe fundul lacului Michigan, un crucifix urias. Localnicii in varsta si-au amintit povestea sfasietoare din spatele acestei statui sfintite. Totul s-a intamplat.

Iasi. Explozia unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial, aproape a omorat un barbat

Un barbat de 51 de ani din comuna Deleni a ajuns, marti, in stare grava la Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce un proiectil de 76 de milimetri, provenind din al Doilea Razboi Mondial,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )