Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalist din Turcia, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru insultarea presedintelui pe Facebook

B1 B1,
Jurnalist din Turcia, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru insultarea presedintelui pe Facebook

Un jurnalist de 28 de ani din Turcia, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Jurnalistul, pe numele sau. continuă pe B1

Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru insultarea lui Erdogan pe site-uri de socializare

Un jurnalist din sudul Turciei a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, iar casele altor doi ziaristi au fost perchezitionate pentru.

Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata in noiembrie 2013 pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema,.

Deputatul PSD, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata, in noiembrie 2013, pentru conflict de interese, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema, informeaza Mediafax.

Fratele unui magistrat din Craiova, condamnat la inchisoare cu executare. Avocatul Bogdan Mitrache este acuzat de trafic de infuenta

Avocatul Bogdan Mitrache a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de infulenta. Sentinta data de magistrati nu este definitiva si poate fi atacata la inalta Curte de Justitie si Casatie.

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei din Craiova, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare: Decizia este definitiva

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, sub acuzatia de infractiuni cu carduri de credit. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti si este.

15 ANI SUSPENDARE pentru dopaj in tenis. intreaga cariera a acestui tenismen a fost pusa pe butuci

Un jucator american de tenis a fost suspendat pe o perioada de 15 ani, dupa ce a picat pentru a doua oara testul antidoping, scrie AP, citat de Yahoo! News. Federatia Internationala de Tenis a luat decizia de a-l.

Juncker: 2 miliarde euro din fondurile europene neutilizate, deblocate pentru a ajuta Grecia

ACTUALIZARE 16:47 Comisia Europeana CE) a pus la dispozitia Greciei doua miliarde de euro pentru anul 2015, provenind din fonduri europene neutilizate, a anuntat, azi, presedintele CE Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European de primavara, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )