Libnet.ro
UNICEF

18:30

Investitie de 20 de milioane euro intr-o fabrica de uleiuri la Galda de Jos in Alba, blocata de lipsa unei hotarari de Guvern

Adevărul Adevărul,
Investitie de 20 de milioane euro intr-o fabrica de uleiuri la Galda de Jos in Alba, blocata de lipsa unei hotarari de Guvern

O investitie in valoare de 20 de milioane de euro intr-o fabrica de uleiuri comestibile si necomestibile la Galda de Jos in judetul Alba este blocata din motive administrative. Proiectul de hotarare pentru aprobarea constructiei noii fabrici a fost atacat in contencios administrativ de catre Institutia Prefectului, intrucat legea nu permite valorificarea terenurilor din pasuni, decat prin hotarare de Guvern. continuă pe Adevărul

BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat, ieri, ca imprumuta compania EDP Renovaveis EDPR) cu 20 milioane euro pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

Finantare de 20 milioane de euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia, aceasta fiind prima finantare a bancii in Romania pentru productia de energie solara.

Republica Moldova ar putea primi inca 20 milioane de euro pentru sectorul energetic

Tara noastra ar putea beneficia de granturi in valoare de pana la 20 de milioane de euro din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), anunta Ministerul Economiei.

BERD finanteaza cu 20 mil. euro mai multe parcuri fotovoltaice in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

Investitie de 35 mil. euro intr-o statie care va produce caldura si energie electrica, la Busteni

Societatea Greenprav a inceput construirea, la Busteni, a unei statii de cogenerare cu biomasa lemnoasa pentru furnizare de caldura si energie electrica, care va fi finalizata anul viitor. Investitia in proiect depaseste 35 de milioane de euro, iar o.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Alumil vrea sa acorde dividende de 20 milioane lei

Alumil Rom Industry simbol ALU) propune actionarilor distribuirea de dividende, suma totala pe care compania vrea sa o distribuie ridicandu-se la 20 milioane lei 4,5 milioane euro) din profiturile din anii anteriori.

Republica Moldova vrea sa imprumute 100 milioane euro din Polonia

Republica Moldova negociaza cu Polonia un credit in conditii preferentiale de 100 milioane euro pentru dezvoltarea sectorului agricol, a anuntat ieri premierul Iurie Leanca la un forum economic moldo-polonez desfasurat in Chisinau, unde a participat alaturi de Donald Tusk, omologul polonez al domniei sale, informeaza Agerpres.

Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Manastirea Putna a primit fonduri europene de 3,15 milioane euro prin Programul Operational Regional Regio) 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), pentru lucrari de restaurare, modernizare si conservare, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 318,58 lei 2. 196,6 euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )