Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ion Cristoiu, despre radierea din cartea funciara a imobilului cuplului prezidential: Klaus Iohannis are sanse sa pastreze cea de a cincea casa in vecii vecilor, Amin!

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre radierea din cartea funciara a imobilului cuplului prezidential: Klaus Iohannis are sanse sa pastreze cea de a cincea casa in vecii vecilor, Amin!

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre scandalul iscat de confiscarea ANAF a unui imbobil detinut de cuplul prezidential si reface traseul pe care adresa pe care. continuă pe B1

Familia Iohannis este scoasa oficial din casa pierduta in instanta. Administratia Financiara din Sibiu a solicitat radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate a sotilor Iohannis

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis HotNews. ro. Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronuntarea decizie definitive a Curtii de Apel Brasov prin care Carmen si Klaus Iohannis au pierdut imobilul. In aceasta perioada, sotii Iohannis au continut sa incaseze bani din inchirierea imobilului de pe strada Nicolae Balcescu, nr. 29 din Sibiu, dupa cum arata o ancheta din februarie a Rise Project.

Familia Iohannis pierde definitiv locuinta din centrul Sibiului. Fiscul cere radierea din Cartea Funciara a dreptului de proprietate

Dupa ce Curtea de Apel Brasov a dat in 12 noiembrie 2015 o sentinta definitiva si irevocabila prin care sotii Iohannis au pierdut casa de pe strada Nicolae Balcescu, Directia Finantelor Publice Sibiu cere acum radierea din Cartea Funciara a dreptului de proprietare al sotilor Iohannis asupra imobilului.

Ion Cristoiu, despre scandalul construirii unei moschei la Bucuresti: Zic unii ca Klaus Iohannis ar trebui sa nu-si incheie mandatul. Doamne fereste! Ce ne-am face noi fara Klaus Iohannis? De cine ne-am mai face cruce zilnic?

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in postarea zilnica de pe blogul personal despre maniera in care a fost tratata chestiunea construirii unei moschei la Bucuresti de catre Administratia.

Oficiul Cadastral din Sibiu sustine ca nu a primit din partea Administratiei Financiare solicitarea de radiere din cartea funciara a dreptului de proprietate a sotilor Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului (VIDEO)

Uite radierea, nu e radierea. Autoritatile statului se joaca periculos cu locuintele presedintelui Klaus Iohannis. Ieri, Fiscul anunta cu surle si trambite ca a inceput procedurile de radiere a.

Ion Cristoiu ironizeaza coloana oficiala folosita de presedinte pentru a ajunge la sedinta festiva a Academiei: Klaus Iohannis si Suita sa domneasca in Romania inca fanariota

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste cu sarcasm despre coloana oficiala folosita de presedintele Klaus Iohannis la sedinta festiva a Academiei dedicata.

Ion Cristoiu: Sotii Iohannis turisti de lux, pe banii nostri, la Festivalul Ciresilor infloriti de la Washington!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezbatut pe blogul sau in Gandul de duminica vizita oficiala a presedintelui Iohannis in Stratele Unite ale Americii, vizita care s-a transformat dupa.

Iohannis are probleme cat casa: Administratia Financiara a cerut radierea dreptului de proprietate al sotilor Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului (VIDEO)

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu a solicitat pe 25 martie radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis in cazul imobilului din centrul Sibiului pe care.

Sotii Iohannis nu mai sunt proprietarii casei din centrul Sibiului

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat, in data de 25 martie, radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut.

Klaus Iohannis, scos oficial din casa pe care a pierdut-o in instanta

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului.

Ion Tiriac, despre scandalul Begu-Garcia: Lui Arthur Ashe ii spuneam negrone si nu se supara nimeni

Ion Tiriac a vorbit despre asa-zisul scandal dintre Irina Begu si Caroline Garcia. Nu numai frantuzoaica, dar si WTA neaga n. r. ca ar fi facut-o pe Begu tiganca imputita). Acum sa fim.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )