Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre SIPA

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre SIPA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis luni, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Administratia prezidentiala, despre arhiva SIPA: Presedintele nu are atributii in domeniul desecretizarii, legislatia trebuie aplicata in litera ei

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a precizat marti ca presedintele Klaus Iohannis nu are atributii in domeniul clasificarii sau desecretizarii de informatii, dupa ce a fost intrebata intr-o conferinta de presa cum comenteaza discutiile despre arhiva fostului serviciu secret al ministerului Justitiei, SIPA.

Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca arhiva SIPA sa fie desecretizata, asa cum a promis ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Klaus Iohannis, dupa ce Senatul a decis ca seful Doi si-un sfert va fi numit fara avizul CSAT: In ultima instanta voi ataca eu la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, in ultima instanta, va ataca el la Curtea Constitutionala decizia Senatului de a elimina avizul CSAT din procedura de numire a sefului serviciului secret al Ministerului de Interne.

Klaus Iohannis avertizeaza ca va ataca la Curtea Constitutionala ordonanta de modificare a procedurii de numire a sefului DGPI

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca DGPI este o institutie militarizata si nu poate functiona fara avizul CSAT, precizand ca, in ultima instanta, va ataca la CCR legea votata de Parlament, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )