Libnet.ro
UNICEF

05:00

LEGEA care poate schimba din temelii America. Este cel mai mare pas facut in aceasta directie

Antena3 Antena3,
LEGEA care poate schimba din temelii America. Este cel mai mare pas facut in aceasta directie

Sucurile si bauturile carbogazoase vor fi mult mai greu de gasit la New York! Autoritatile municipale au interzis vanzarea sucurilor acidulate in ambalaje mai mari de o jumatate de litru. Asa ca in restaurante,. continuă pe Antena3

NASA: Marte, singura planeta pe care exista zapada din dioxid de carbon!

NASA a anuntat, vineri, ca are dovezi clare care justifica faptul ca Marte este singura planeta din sistemul nostru solar pe care exista zapada din dioxid de carbon, conform Daily Mail. Dioxidul de carbon.

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC.

Cum poate schimba lumea o picatura din aceasta bautura. Vom genera un fenomen atunci cand va fi lansata

Este una din cele mai mari companii din lume, iar prin acest produs vrea sa schimbe conceptia oamenilor despre consumul de apa. Aceasta noua bautura care va fi lansata va putea fi consumata sub forma de.

Caru' cu Vedete: Uite cat de sexy si dezinhibata e doctorita Marinuta, amanta de la Cluj a lui Dan Bittman; Kate Middleton, in sanii goi? Fotografia care poate starni scandalul anului 2012; Roxana Nemes, sexy intr-un lac glaciar

Jojo, unde-ti sunt sanii? Degeaba si-a pus silicoane! Bustul lui Jojo 32 de ani) este aproape inexistent. Vedeta care joaca in Serviciul Roman de Comedie. Soc la Hollywood! Doi actori foarte indragiti de femei sunt gay si au o relatie! Dupa ce la inceputul acestu an a recunoscut ca este gay, actorul.

Huawei se teme ca va fi exclusa din Australia din cauza ca este o firma chineza

Compania chineza de electronice Huawei Technologies este ingrijorata ca noile legi din Australia privind protejarea retelelor de comunicatii in fata atacurilor cibernetice ar putea exclude companiile de pe.

1X2: Etapa 8 din Liga 1 este deschisa

Intrati in jocul cu premii lunare de 250 de euro bazat pe pronosticuri 1X2 pe meciurile din Liga 1 si Super Meciuri din fotbalul international. Etapa concursului pe luna septembrie a inceput cu clasamentul de la zero, toata lumea are sanse sa intre in cursa cu sanse egale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )