Libnet.ro
UNICEF

13:00

Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei - dar nicidecum taierea directa a acestora -, daca Atena va respecta termenii celui de-al treilea program de ajutor financiar, potrivit declaratiilor cancelarului german Angela Merkel. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbare majora de atitudine a Angelei Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro exclude taierea directa a acestora.

Angela Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena va respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro.

Merkel: Zona euro va analiza o restructurare a datoriilor Greciei, cu o conditie

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat.

Grecia a cerut Rusiei 10 mld. dolari pentru a iesi din zona euro, in discutii privind un gazoduct

Premierul grec, Alexis Tsipras, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, un credit rapid de zece miliarde de euro pentru a demara procedurile de iesire a Greciei din zona euro, Rusia conditionand o parte a imprumutului de participarea Greciei la un.

Dezvaluire BOMBA in presa elena: Negocierile dintre Tsipras si Putin pentru iesirea Atenei din Zona Euro

Premierul grec, Alexis Tsipras, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, un credit de zece miliarde de euro pentru a demara procedurile de iesire a Greciei din zona euro, afirma surse citate de presa elena.

Analiza: Germania ar trebui sa iasa din zona euro

Ultima serie de tensiuni dintre Grecia si creditorii sai europeni a demonstrat inca o data ca tarile cu economii atat de diferite nu ar fi trebuit sa intre niciodata in zona euro, scrie ziare. com. Insa ar fi mai bine.

Ziarul grecesc To Vima: Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei 10 miliarde de dolari pentru iesirea din zona euro si revenirea la drahma

Premierul grec Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei un sprijin de 10 miliarde de dolari pentru a iesi din zona euro si a reveni la drahma, a dezvaluit ziarul grec To Vima. Potrivit sursei citate, Rusia nu a refuzat.

Francois Hollande: Franta, pregatita sa constituie o avangarda in zona euro

Franta este pregatita sa participe la o organizare consolidata a zonei euro si sa constituie, impreuna cu tarile care vor decide aceasta, o avangarda, a afirmat presedintele francez Francois Hollande intr-un editorial publicat de saptamanalul Le Journal du Dimanche, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )