Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Energiei: Gazprom va reduce cu 10% exporturile de gaze catre Romania

România Liberă România Liberă,
Ministrul Energiei: Gazprom va reduce cu 10% exporturile de gaze catre Romania

Ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, a anuntat luni ca Gazprom va reduce cu 10% exporturile de gaze catre Romania, incepand de saptamana viitoare. continuă pe România Liberă

Razvan Nicolescu: Gazprom va reduce de marti cu 10% livrarile de gaze catre Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat ca Rusia a decis, fara sa ofere vreo explicatie, sa reduca livararile de gaze catre Romania cu 10%, incepand de marti. Nici vineri cand a redus importurile cu 5%, Gazprom nu a dorit sa explice motivele diminuarii cantitatilor livrate catre Romania. Nicolescu sustine in continuare ca in ciuda reducerii importurilor, nu exista niciun risc pentru aprovizionarea Romaniei. Discutam de cantitati abolut nesemnificative. Nu cred ca exista niciun fel de risc pentru securitatea aprovizionarii Romaniei si populatiei, nici daca furnizarile vor fi oprite in totalitate si se vor relua la primavara, a spus Nicolescu. Acesta a mai afirmat ca Romania nu are posibilitatea tehnica de a ajuta alte tari in cazul unei crize a gazului, cu exceptia Moldovei unde poate asigura, in cazul in care va fi nevoie, circa 3% din consumul acestei tari.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna (VIDEO)

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

VIDEO. UPDATE. Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala. Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Gazprom taie din gazele spre Romania. Ministrul Energiei: Nu exista niciun risc pentru populatie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a declarat dupa sedinta de analiza avuta cu reprezentantii Transgaz, OMV Petrom si Romgaz Medias ca decizia Gazprom de a reducere cu 5% exporturile de gaze.

Nicolescu: Gazprom reduce de marti cu 10% livrarile de gaze catre Romania. Populatia nu va avea de suferit nici in cazul unei ierni extreme

Gazprom a anuntat reducerea exporturilor de gaze naturale catre Romania cu o cota de 10%, incepand de maine, a anuntat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in cadrul unei declaratii de presa.

Gazprom, reduce livrarile de gaze catre Romania; Penuria energetica dureaza trei zile si nu creeza probleme

Gazprom a informat joi Transgaz ca va reduce livrarile de gaze catre Romania in urmatoarele trei zile, fara sa explice motivele scaderii volumelor, a declarat vineri ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, mentionand ca nu exista motive.

Ministrul Energiei: Romania nu ar avea probleme chiar daca Gazprom opreste in totalitate livrarile de gaze

Romania nu ar avea probleme in perioada de iarna nici in cazul in care Gazprom ar opri in totalitate livrarile de gaze si iarna ar fi extrem de dificila, a declarat mininistrul delegat pentru Energie, Razvan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )