Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii la doua firme suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat, 57 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la doua firme suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat, 57 de milioane de lei

Politistii si procurorii DIICOT fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la mai multe firme din Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comertului cu alimente din spatiul intracomunitar, prejudiciul estimat ridicandu-se la aproximativ 57 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Descinderi in Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 57 de milioane de lei

Politistii si procurorii DIICOT fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la mai multe firme din Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comertului cu alimente din spatiul extracomunitar.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu jucarii si produse electronice aduse din China

Opt perchezitii au loc, luni dimineata, la persoane suspectate de evaziune fiscala indomeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 100. 000 de lei.

Opt perchezitii au loc privind evaziune fiscala cu marfuri aduse din China

In aceasta dimineata, politistii din Ilfov efectueaza opt perchezitii la persoane banuite ca au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 101. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene

Procurorii DNA din Timisoara au descins, marti dimineata, la locuintele unor oameni de afaceri din judetul Arad si la locuinta primarului din localitatea Zabrani, intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene, cu un prejudiciu estimat la trei milioane de euro.

Patroana unei firme de constructii din Buzau, cercetata pentru evaziune fiscala de peste 1,5 milioane lei

O buzoianca de 48 de ani este cercetata penal pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala, savarsita in perioada ianuarie 2010 iulie 2014. Femeia de afaceri a produs astfel o paguba bugetului statului de aproximativ 1,5 milioane lei.

Descinderi in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei, prin evaziune fiscala. Sapte mandate de aducere vor fi.

SwissLeaks: Elvetia dezvaluie numele persoanelor investigate pentru evaziune fiscala

Elvetia a publicat online numele persoanelor si firmelor straine investigate in tarile de origine pentru evaziune fiscala, inclusiv in Germania, dupa ce autoritatile au fost asaltate cu solicitari oficiale din partea institutiilor fiscale din alte tari, relateaza Mediafax.

Perchezitii in Capitala si doua judete pentru evaziune de 100 mil. lei cu electronice

Politistii fac opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu.

Opt perchezitii la persoane care ar fi facut evaziune de peste 100 mil. lei cu marfuri aduse din China

Luni dimineata, politistii din Ilfov efectueaza 8 perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, informeaza Politia Romana.

Elvetia publica numele strainilor investigati in tarile de origine pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 13:33 Surse: ANAF va verifica averile a 50 de romani care au conturi secrete la HSBC Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va verifica averile a 50 de romani care au conturi secrete deschise la HSBC Elvetia, dupa ce a primit datele de la institutia similara din Franta, potrivit unor surse guvernamentale citate de Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )