Libnet.ro
UNICEF

06:30

Petrom investeste 42 milioane de euro in zacamantul Independenta din Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petrom investeste 42 milioane de euro in zacamantul Independenta din Galati

Petrom a anuntat, vineri, ca deruleaza un proiect de investitii de 42 milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta din judetul Galati. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati

OMV Petrom continua investitiile pentru productia de hidrocarburi in Romania. In judetul Galati, investitiile se concentreaza pe redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1). Proiectul presupune investitii de circa 42 milioane euro in perioada 2012-2016. In urma acestei investitii se deblocheaza rezerve suplimentare de titei.

OMV Petrom investeste 42 milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom va investi 42 milioane euro in perioada 2012-2016, in judetul Galati, pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1).

Petrom investeste 42 mil. euro in redezvoltarea unui zacamant din Galati

OMV Petrom a anuntat vineri ca va investi, pana in 2016, 42 de milioane de euro in redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati, in urma caruia se vor debloca rezerve suplimentare de titei, scrie Mediafax .

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului din judetul Galati

OMV Petrom deruleaza un proiect de investitii de circa 42 milioane euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta, scrie Agerpres. Proiectul a inceput in 2012 si urmeaza sa se finalizeze.

Romania a exportat bauturi si tutun de peste 238 milioane euro, in primul trimestru din 2015

Romania a exportat, in primul trimestru din 2015, bauturi si tutun in suma de 238,6 milioane euro 1,062 miliarde lei), informeaza Agerpres. Suma este cu 82,7 milioane euro peste nivelul din perioada similara din.

Romanii au cheltuit 12 milioane euro in week-end, la mare. Nu este mult

Cei peste 130. 000 de turisti prezenti in week-endul care tocmai s-a incheiat pe litoralul romanesc au cheltuit pe cazare, mancare si distractie aproape 12 milioane de euro, potrivit unui studiu al Federatiei.

AFI Europe a primit o finantare de 39 milioane euro de la Leumi pentru birourile din AFI Park 4 si 5

AFI Europe a semnat un acord de finantare de 39 de milioane de euro cu Bank Leumi Romania, pentru finalizarea constructiei cladirilor de birouri AFI Park 4 si 5, cea de-a patra faza a proiectului din Bucuresti.

Grupul Iulius vrea sa dezvolte un proiect imobiliar mixt cu peste 220 milioane euro

Grupul de companii Iulius, prin divizia Iulius Management Center, va investi peste 220 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar multifunctional in Timisoara, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Groapa de gunoi de la Alba Iulia a fost inchisa. Depozitul va fi ecologizat printr-un contract de aproape 2 milioane euro

Depozitul neconform de deseuri de la Alba Iulia a fost inchis oficial. Din 17 iulie, deseurile municipale colectate din tot judetul Alba sunt transportate la depozitul de la Cristian, judetul Sibiu. Situatia va dura pana in primavare anului 2016 cand va fi finalizata constructia centrului de management integrat al deseurilor de la Galda de Jos.

Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3 milioane euro

Politistii din Mehedinti fac, vineri dimineata, cinci perchezitii, din care una la Strehaia si alte patru in judetul Arad, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )