Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ploi, ninsori si vant puternic in Vrancea, pana miercuri seara. Meteorologii au emis cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
Ploi, ninsori si vant puternic in Vrancea, pana miercuri seara. Meteorologii au emis cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari sustinute ale vantului. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: val de ploi si ninsori pana joi. Cum va fi vremea, cat de frig se face si unde se anunta viscol

Jumatatea de sud a tarii va fi spulberata de ploi si vant puternic, incepand de luni noapte. Vremea rea continua pana joi, 13 octombrie, la ora 10. 00 si va cuprinde toate regiunile. Se anunta precipitatii abundente, ninsori la munte, intensificari ale vantului si zile deosebit de reci.

Informare meteo de ploi si vant puternic, valabila de luni noapte pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte la munte, valabila din aceasta noapte, incepand cu ora 2. 00 si pana joi la ora 10. 00 dimineata.

Meteorologii anunta Cod galben de ploi si vant puternic

Meteorologii au emis avertizare de Cod galben de ploi puternice, local foarte puternice si intensificari ale vantului izolat pana la 15-18 metri pe secunda din directia nord-est.

Atentionare de ploi si ninsori pana miercuri dimineata. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o informare de ploi puternice si ninsori. Atentionarea este valabila incepand de marti dimineata, de la ora 2:00, pana miercuri.

UPDATE Cod galben de ninsori in mai multe judete din tara si la munte. Vant puternic in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, ploi in sudul si estul tarii

Meteorologii au avertizat ca, pana sambata dupa-amiaza, in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, precum si in zona montana inalta, vantul va avea la rafala viteze de 50 - 60 de kilometri pe ora, in sudul si estul tarii va ploua, iar in Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi precipitatii mixte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )