Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul Ponta a semnat deciziile de eliberare din functie a secretarilor de stat si sefilor de agentii din PNL

B1 B1,
Premierul Ponta a semnat deciziile de eliberare din functie a secretarilor de stat si sefilor de agentii din PNL

Deciziile de eliberare din functie pentru mai multi secretari de stat, inclusiv presedinti si vicepresedinti ai unor agentii guvernamentale, sustinuti de PNL, au fost semnate, joi, de premierul Victor Ponta. continuă pe B1

24 secretari de stat liberali au demisionat. Ponta a semnat imediat decretele

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, deciziile de eliberare din functie a 24 secretari de stat, inclusiv presedinti si vicepresedinti ai unor agentii guvernamentale, sustinuti de PNL.

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

Seful OPSPI, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie. ...

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Marius Stefan Vintila, a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei.

Seful OPSPI a demisionat din functie. Constantin Nita a aprobat demisia.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie a demisionat din functie, informeaza Agerpres. Ministrul interimar al Economiei, Constantin Nita, a aprobat cererea acestuia de demisie. Citeste si: Nita: Nu luam in calcul, deocamdata, divizarea Hidroelectrica Seful OPSPI este numit prin Ordin al ministrului Economiei.

Ponta ii transmite sefului ANAF ca ramane in functie cat timp are incasarile planificate: Pentru ianuarie sunt multumit

Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, nu va fi schimbat din functie atat timp cat va indeplini planul de incasari la buget sau il va depasi, a declarat premierul Victor Ponta, aratand ca este foarte multumit de activitatea ANAF pentru luna ianuarie, deoarece incasarile au crescut cu 9%.

Presedintele UDMR: Premierul Ponta ne-a invitat la o discutie privind soarta Guvernului si majoritatea parlamentara

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca in urma cu cateva minute a fost sunat de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Acum cateva minute am fost.

Hunor, presedintele UDMR: Premierul Ponta ne-a invitat la negocieri

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca in urma cu cateva minute a fost sunat de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Acum cateva minute am fost.

Premierul Ponta: Am propus UDMR sa faca parte din Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca va merge saptamana viitoare, marti, in Parlament cu un Guvern care va asuma in totalitate programul USL. Primul ministru a aratat ca a propus UDMR sa faca parte.

Premierul Ponta, in prima sedinta de Guvern in noua formula: Nu am ce reprosa ministrilor PNL

Primul ministru Victor Ponta a declarat, la inceputul primei sedinte de guvern in noua formula, ca regreta ca ministrii PNL s-au retras si ca nu are ce sa le reproseze. Liderul PSD a precizat ca intelege.

Pleaca sau nu Renault din Romania? RASPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6, a anuntat, luni, directorul companiei, Nicolas Maure, premierul Victor Ponta intervenind si cerand, urmare a acestui anunt, sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )