Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prima vizita oficiala facuta de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Unde va merge seful statului pe 22 ianuarie

Antena3 Antena3,
Prima vizita oficiala facuta de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Unde va merge seful statului pe 22 ianuarie

Klaus Iohannis va merge in Republica Moldova in prima sa vizita oficiala. Presedintele se va afla la Chisinau pe 22 si 23 ianuarie 2015, unde se va intalni cu omologul sau Nicolae Timofti, dar si cu cu. continuă pe Antena3

Prima vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va face prima vizita oficiala in calitate de sef al statului la Chisinau la inceputul anului. Vizita va dura doua zile si avea loc pe 22 si 23 ianuarie 2015. Potrivit.

Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, va avea loc in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia, transmite Mediafax.

VIDEO Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md. Ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat pentru Mediafax datele vizitei.

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md, ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran confirmand, pentru Mediafax, datele vizitei.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung. Romania o poate ajuta in demersul de integrare

Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung, a afirmat, marti, presedintele Klaus Iohannis pentru LExpress. Seful statului a precizat ca prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau,.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalului francez L 'Express, ca probabil prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau, intrucat relatia dintre Romania si Republica Moldova este una speciala si unica in Europa, iar a doua deplasare externa ar putea fi la Bruxelles.

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu. Traian Basescu a petrecut la Baile Olanesti

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, in timp ce fostul sef de stat Traian Basescu a petrecut Craciunul alaturi de familie la.

Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, este perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe. El a promis la investire ca va stimula cresterea economica , va reduce birocratia si va lupta impotriva coruptiei,.

Klaus Iohannis a decis sa faca prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie

Klaus Iohannis de hotarat ca prima vizita externa in functia de presedinte al Romaniei sa fie in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, a confirmat aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )