Libnet.ro
UNICEF

18:00

Proiecte de peste 5 milioane de lei in responsabilitatea ADR pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii

Adevărul Adevărul,
Proiecte de peste 5 milioane de lei in responsabilitatea ADR pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii

Noi responsabilitati pentru Agentia de Dezvoltare RegionalaADR) Sud Muntenia. Institutia a preluat 66 de proiecte ce vizeaza sprijinirea accesului la internet si la serviciile conexe, urmand sa ajute la punerea lor in practica. continuă pe Adevărul

Partidele parlamentare, venituri de peste 29 de milioane lei

Partidele parlamentare PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR, PPDD si FC) au cumulat anul trecut venituri de 29. 977 lei, PSD ocupand prima pozitie in topul finantarilor aproape 13 milioane lei), urmat de PNL 7 milioane lei) si PDL peste 5 milioane lei), potrivit datelor raportate si publicate in Monitorul Oficial.

Atentie, soferi! Amenzi de peste 3 milioane de lei, date de politisti intr-o singura zi, in urma unor controale

Politistii au dat, intr-o singura zi, peste 13. 000 de amenzi, in valoare de aproximativ trei milioane de lei, Concret, oamenii legii au depistat 466 de infractiuni, dintre care 115 de evaziune fiscala, pentru care sunt cercetate 544 de persoane.

MFP a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 75 milioane lei din piata bancara, in pus fata de licitatia de obligatiuni organizata ieri, cand a atras 500 milioane lei circa 112 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Aeroportul Kogalniceanu, licitatie de peste 1,4 milioane lei

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta organizeaza licitatie deschisa pentru cumpararea unui autobuz de pasageri si a unei surse de energie GPU pentru alimentarea aeronavelor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Primaria Sectorului 3 are 173 milioane lei pentru reabilitarea termica

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a alocat, pentru acest an, un buget de investitii de peste 233 de milioane de lei si a emis 168 de autorizatii de construire, dupa cum ne-au spus reprezentantii autoritatii.

Perchezitii la Casa de Ajutor Reciproc Expresul CFR. Prejudiciul se ridica la peste 4 milioane de lei

Mai multe echipe de la Politia Capitalei au efectuat, vineri dimineata, perchezitii la sediul Casei de Ajutor Reciproc Expresul CFR din Bucuresti, precum si la locuintele unor angajati din aceasta filiala.

Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a facut, in anul 2013, o donatie la PSD in valoare 61. 342 de lei, aceasta fiind cea mai mare suma platita din donatii la partid anul trecut, informeaza Mediafax. Suma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )