Libnet.ro
UNICEF

21:00

Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Playtech Playtech,
Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Joe Biden vine cu promisiuni mari si pentru Romania. Ce a spus presedintele Statelor Unite ale Americii cand s-a ajuns la tara noastra? Iata declaratiile politicianului si parerea sa despre curajul romanilor. Joe Biden, promisiuni si laude mari pentru Romania Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii a vizitat Romania de mai multe ori, chiar . continuă pe Playtech

Iata de ce are nevoie Joe Biden pentru a obtine voturile electorale ale Georgiei

Pe masura ce avansul presedintelui Trump in Georgia se restrange, CNN apreciaza ca exista suficiente voturi restante pentru ca Joe Biden sa revina. Biden ar avea nevoie intre 65% si 67% din cele 185. 000 de voturi nenumarate pentru a-l depasi pe Donald Trump.

Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Fostul presedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea in fruntea SUA, subliniind ca pe acesta il asteapta provocari foarte grele.

Secretul lui Joe Biden s-a aflat. Ce a putut sa faca in Romania si cu cine s-a intalnit

Actualul candidat la Presedintia Satelor Unite ale Americii, Joe Biden vizita Roomania in 2014. La acel moment Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar premier era Emil Boc. Vizita lui Joe Biden in Romania mai avea pe agenda intalniri si cu liderii PSD si PNL. La acel moment acestia erau Mircea Geoana, respectiv Crin Antonescu. Joe .

Mesajul emotionant rostit de Joe Biden in Romania

Presedintele al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a vizitat de mai multe ori Romania. Din postura de vicepresedinte, spre exemplu, oficialul american a facut mai multe anunturi importante pentru viitorul Parteneriatului Strategic dintre Romania si America. in 2014, oficialul american a elogiat militarii romani.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Mesajul emotionant si promisiunea facuta Romaniei de Biden, cu ocazia vizitelor sale la Bucuresti. E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Noul presedinte al SUA, Joe Biden, a vizitat Romania de mai multe ori, inclusiv din postura de vicepresedinte, ocazie cu care a facut mai multe anunturi importante pentru viitorul Parteneriatului Strategic dintre Romania si America.

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )