Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Gigi Becali in Dosarul Valiza

Adevărul Adevărul,
Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Gigi Becali in Dosarul Valiza

Desi cazul a fost stins la comisiile de specialitate ale FRF si LPF, inalta Curte de Casatie si Justitie a dictat marti o noua condamnare pentru Gigi Becali in Dosarul Valiza, caz in care este implicata si Steaua. Drept urmare, sunt sanse mari ca UEFA sa santioneze aspru echipa din Ghencea. continuă pe Adevărul

Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Becali in dosarul Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri.

Dumitru Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul condamnarii lui Gigi Becali in dosarul Valiza

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a spus, marti, ca Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, potrivit Mediafax. Din punct de vedere al.

Becali, condamnat intr-un caz care are legatura cu fotbalul. Ce risca Steaua dupa Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Gigi Becali acuza calugarii de la Athos de malpraxis clerical - Au spus o rugaciune gresita

7 lucruri despre condamnarea lui Gigi Becali in dosarul ValizaPatriarhul Daniel: Turistii se vor putea ingropa in nisip pe plaja doar in prezenta preotuluiDe cand e vedeta, Cezar Ouatu iese pe strada doar imbracat in barbat, ca sa nu fie recunoscutProcesul sotilor Ceausescu ar putea fi reluat: De ce nu au primit cu suspendare ca Huidu?Gigi Becali acuza calugarii de la Athos de malpraxis clerical: Au spus o rugaciune gresita.

Dumitru Dragomir garanteaza ca Steaua nu va retrograda, chiar daca Gigi Becali va fi condamnat in Dosarul Valiza

Mult controversatul Dosar Valiza in care Gigi Becali a fost judecat si urmeaza sa-si afle sentinta, a starnit multe controverse in ultimul timp. Potrivit specialistilor, daca patronul Stelei va fi condamnat la inchisoare, Steaua ar putea fi retrogradata. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, anuleaza aceasta ipoteza care nu le da pace fanilor stelisti.

Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

VIDEO Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca FC Steaua nu risca vreo sanctiune pe plan intern in cazul in care finantatorului clubului, Gigi Becali, va fi condamnat pentru coruptie, in dosarul Valiza.

RASTURNARE de SITUATIE dupa condamnarea in DOSARUL VALIZA: Gigi Becali va sta cu pana la ...

Dosarul Valiza ii aduce in plus lui Gigi Becali intre sase luni si un an de inchisoare, pe langa cei trei ani de inchisoare cu executare primiti deja in condamnarea propriu-zisa in acest caz si pe langa cei trei, tot cu executare, primiti in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale MApN). Mai exact, Becali a primit, de fapt, trei condamnari de inchisoare cu executare in Dosarul Valiza: o condamnare la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita, o .

RASTURNARE de SITUATIE dupa condamnarea in DOSARUL VALIZA: Gigi Becali va sta cu pana la ...

Dosarul Valiza ii aduce in plus lui Gigi Becali intre sase luni si doi ani de inchisoare, pe langa cei trei ani de inchisoare cu executare primiti deja in condamnarea propriu-zisa in acest caz si pe langa cei trei, tot cu executare, primiti in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale MApN). Mai exact, Becali a primit, de fapt, trei condamnari de inchisoare cu executare in Dosarul Valiza: o condamnare la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita, .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2895 seconds )