Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania nu este pregatita pentru impactul teribil al TTIP asupra economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania nu este pregatita pentru impactul teribil al TTIP asupra economiei

La ora cand scriu aceste randuri nu se cunoaste castigatorul alegerilor prezidentiale. Se cunosc doar golul bugetar, de circa 15 miliarde, de anul viitor si o serie de planuri privind cresterea fiscalitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un RAZBOI TOTAL cu Rusia

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, acuza Rusia ca nu respecta prevederile acordului de la Minsk si spune ca Ucraina este pregatita pentru un razboi total. Liderul de la Kiev a declarat intr-un interviu.

Petro Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca tara sa este pregatita pentru un scenariu de razboi total. El a subliniat ca prefera o solutie pasnica pentru conflictul din estul Ucrainei, .

Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Petro Porosenko, a declarat ca Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total, dar a subliniat ca prefera o solutie pasnica pentru conflictul din estul tarii.

Petro Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca tara sa este pregatita pentru un scenariu de razboi total, dar a spus ca prefera o solutie pasnica la conflict. Ucraina a pus in aplicare tot ceea.

Franta este pregatita sa vanda participatii din companiile energetice

Franta este pregatita sa vanda mai mult din participatiile detinute la companiile energetice, iar detinerile trebuie sa fie doar suficient de mari pentru a-si mentine influenta asupra strategiei, a afirmat ministrul Energiei, Segolene Royal, la postul public de televiziune, transmite Reuters.

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru coruptie. Ce le-au spus Mircea Basescu si Marian Capatana judecatorilor

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul lui Bercea Mondial. Marian Capatana, inculpat in dosar, a declarat in sala de judecata ca a primit.

Federer este incert pentru finala de Cupa Davis

Roger Federer este incert pentru finala de Cupa Davis pe care Elvetia o va disputa cu Franta, in perioada 21-23 noiembrie la Lille.

Romania este noul lider in grupa F de calificare la Euro 2016

Romania invinge Irlanda de Nord si visul frumos al turneului final din Franta prinde contur. Anghel Iordanescu a debutat cu dreptul pe banca tehnica a tricolorilor. Paul Papp a reusit dubla pentru tricolori, si a adus trei puncte care instaleaza Romania pe primul loc din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016.

Tariceanu: Iohannis este inadecvat pentru functia de presedinte, nu are nici experienta, nici competentele necesare

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca desi Klaus Iohannis a castigat alegerile, il considera o persoana neadecvata pentru aceasta.

Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

Elevul de 13 ani care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani. intre timp, fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2473 seconds )