Libnet.ro
UNICEF

08:30

SRI: Deciziile CCR privind cartelele prepay dau consecinte grave asupra securitatii nationale

B1 B1,
SRI: Deciziile CCR privind cartelele prepay dau consecinte grave asupra securitatii nationale

Reprezentantii SRI au afirmat, sambata, ca deciziile Curtii Constitutionale CCR) prin care asa-zisa lege Big Brother si Legea cartelelor prepay au fost declarate neconstitutionale, dau consecinte grave. continuă pe B1

MAI: Decizia CCR privind cartelele PrePay influenteaza negativ munca politiei. Infractorii folosesc astfel de cartele

Ministerul de Interne transmite ca decizia CCR de neadoptare a OUG privind cartelele PrePay influenteaza negativ rezultatele concrete ale muncii operative a politiei, aratand ca membrii gruparilor infractionale schimba foarte des astfel de cartele pentru a-si asigura protectie.

SRI spune ca deciziile CCR privind cartelele genereaza consecinte grave asupra securitatii nationale

Reprezentantii SRI au declarat, sambata, pentru Mediafax, ca declararea neconstitutionalitatii legilor Big Brother si Legea cartelelor prepay a produs un vid legislativ, cu consecinte grave, greu de anticipat, asupra securitatii nationale.

MAI, despre decizia CCR privind cartelele prepay: sunt utilizate de membrii gruparilor de crima organizata

Dupa ce Curtea Constitutionala a declarat ca fiind neconstitutionala Legea Big Brother, care ar fi obligat utilizatorii de cartele prepay sa le cumpere cu buletinul, Ministerul de Interne considera ca luptei impotriva criminalitatii organizate va fi afectata.

SRI: Deciziile CCR pe Legea BigBrother si Legea cartelelor prepay au produs un vid legislativ. Consecintele sunt deja resimitite - imposibilitatea institutiilor statului de gestiona riscuri si amenintari iminente la adresa securitatii nationale

Serviciul Roman de Informatii a transmis, sambata, un punct de vedere referitor la deciziile Curtii Constitutionale de a declara drept neconstitutionale asa-numita Lege BigBrother si Legea cartelelor prepay. SRI afirma ca efectul deciziilor CCR este un vid legislativ, cu consecinte grave, greu de anticipat, asupra securitatii nationale si ca aceste consecinte sunt deja resimitite in reducerea drastica a capabilitatilor operationale, in imposibilitatea institutiilor statului de gestiona riscuri si amenintari iminente la adresa securitatii nationale, precum si in crearea unor vulnerabilitati fara precedent, de natura a afecta siguranta cetatenilor.

Deputatul PSD Sebastian Ghita: Decizia Curtii Constitutionale privind cartelele prepay, o greseala uriasa contra intereselor Romaniei

Sebastian Ghita, deputat din partea PSD, sustine ca decizia Curtii Constitutionale prin care a fost declarata neconstitutionala legea privind identificarea utilizatorilor de cartele prepay reprezinta o greseala uriasa ce pericliteaza siguranta cetatenilor Romaniei.

SRI: Deciziile CC in privinta cartelelor prepay au efecte grave asupra securitatii nationale

Deciziile CC in privinta cartelelor prepay au efecte grave asupra securitatii nationale prin producerea unui vid legislativ, cu consecinte greu de anticipat, au declarat reprezentantii SRI.

CCR: Legea cartelelor PrePay nu prevedea garantiile care sa asigure ocrotirea drepturilor fundamentale

CCR precizeaza, referitor la Legea cartelelor PrePay, ca nu a declarat neconstitutionale operatiunile de retinere si stocare a datelor, in sine, ci doar faptul ca accesul la aceste date si utilizarea lor nu sunt insotite de garantiile necesare care sa asigure ocrotirea drepturilor fundamentale.

VIDEO. CCR: Legea cartelelor PrePay nu prevedea garantiile care sa asigure ocrotirea drepturilor fundamentale

CCR precizeaza, referitor la Legea cartelelor PrePay, ca nu a declarat neconstitutionale operatiunile de retinere si stocare a datelor, in sine, ci doar faptul ca accesul la aceste date si utilizarea lor nu sunt insotite de garantiile necesare care sa asigure ocrotirea drepturilor fundamentale.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )