Libnet.ro
UNICEF

09:30

TOP 10: cele mai frumoase statii de metrou din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai frumoase statii de metrou din Europa

Calatoria cu metroul nu va mai inseamna doar traseul de la punctul A la punctul B daca alegi una dintre aceste 10 statii, considerate intre cele mai impresionante din Europa, potrivit CNN . continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

FOTO: TOP 12 Cele mai frumoase case - RETROSPECTIVA 2013.

Peste 100 de case au fost prezentate de-a lungul anului precedent in revista CASA MEA. Foarte mult au fost apreciate de cititori casele care prezinta si amenajarea interioara, astfel incat sa se distinga continuitatea dintre stilul exterior si cel interior, precum si idei de realizare a gradini Casele propuse sunt extrem de variate, asa cum au fost prezentate, pe categorii. Se pot distinge astfel case moderne, chiar avangardiste, ideile noi si indraznete fiind in centrul de interes pentru .

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Dragoste. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende

Volumul Dragoste este o antologie din cele mai frumoase pagini despre dragoste scrise de Isabel Allende: o carte tandra, stralucit alcatuita, o adevarata bijuterie literara in care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodata de scriitoarea chiliana sunt magistral impletite cu intelepte si amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala

Istoria Cupelor Mondiale este plina de goluri care au ramas intiparite in amintirea fanilor. Datorita frumusetii lor, dar si pentru ceea ce au insemnat la un anumit moment. Antena. ro3 va propune sa revedeti z.

Moldova a iesit din topul statelor cu cele mai multe plangeri depuse la CEDO

Anul trecut, moldovenii au depus un numar-record de cereri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. in acelasi timp, tara noastra a iesit dupa multi ani din Top 10 cei mai mari furnizori de plangeri.

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Care sunt cele mai periculoase deficiente de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale este surprinzator de frecventa si poate provoca o multime de probleme de sanatate. Apare din mai multe motive, inclusiv capricii alimentare, interactiuni medicamentoase si alcoolism, spune John La Puma. La nivel mondial, aproximativ 40% dintre oameni au deficiente de fier, 15% de iod si 40% dintre copii cresc fara suficienta vitamina A. Exista insa trei deficiente nutritionale comune care iti pot pune in pericol sanatatea.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )