Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din cele mai celebre cazinouri din Romania, tot mai aproape de prabusire

Antena3 Antena3,
Unul din cele mai celebre cazinouri din Romania, tot mai aproape de prabusire

Pagina neagra din istoria Cazinoului Vatra Dornei isi deruleaza noi episoade si nimeni nu pare sa vrea sa salveze monumentul istoric de laprabusire, scrie Monitorul de Suceava. Conform sursei citate, in. continuă pe Antena3

Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Dragostea nu tine cont de infatisare. Acesti tineri par sa sparga orice bariere si dovedesc lumii intregi ca sentimentele lor sunt curate si frumoase. Ea este o femeie foarte curtata, dar cu toate astea nu ar.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015

Cele mai bune tablete pentru jocuriofera performante bune in orice conditii si pot fi gasite la preturi avantajoase in ofertele magazinelor online. Smartphone-urile, in special phablet-urile, pot oferi experiente extrem de placute in timpul jocurilor, insa nu pot inca rivaliza la acest capitol cu o tableta performanta. Pentru cei care vor sa-si achizitioneze una dintre [] Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Cele mai bune exercitii pentru piept

Bustul este o parte a corpului care merita toata atentia in timpul antrenamentelor. Muschii din aceasta zona, numiti pectorali, pot fi tonifiati cu ajutorul unor exercitii practice, usor de executat si eficiente. Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru piept.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )