Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE Curtea Constitutionala: Dispozitii din OUG 1/2013 privind pensiile, neconstitutionale

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala: Dispozitii din OUG 1/2013 privind pensiile, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a constatat ca dispozitiile art. III alin. 2) si 3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice sunt neconstitutionale, informeaza miercuri un comunicat al Curtii, citat de Mediafax. UPDATE: Mariana Campeanu: OUG nr. 1/2013 a pus in aplicare ceea ce era in Legea pensiilor. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala: Dispozitii din OUG 1/2013 privind pensiile, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a constatat ca dispozitiile art. III alin. 2) si 3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice sunt neconstitutionale, informeaza miercuri un comunicat al Curtii, citat de Mediafax.

CCR: Mai multe dispozitii din OUG privind pensiile sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat ca anumite dispozitii din Ordonanta de urgenta OUG) a Guvernului pentru modificarea si completarea sistemului unitar de pensii publice sunt neconstitutionale, conform surselor de presa.

UPDATE Curtea Constitutionala: Ordonanta de Urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala

Curtea Constitutionala Romaniei a decis ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala, fiind admisa sesizarea Avocatului Poporului, informeaza Agerpres. CCR a constatat ca a fost incalcat art. 115 alin 4 si 6 din Constitutie, in sensul ca nu se justifica urgenta adoptarii OUG si ca Guvernul nu poate adopta ordonante care afecteaza regimul institutiilor fundamentale ale statului. Revenim cu informatii.

Curtea Constitutionala: Ordonanta privind INSOLVENTA, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca unele prevederi din OUG privind insolventa sunt neconstitutionale, admitand astfel sesizarea Avocatului Poporului, care a contestat articolul 81 alineatul 3, ce reglementeaza doar pentru audiovizual, si.

UPDATE Victor Ponta: Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala, imparte Romania intre firme corecte si smecheri care nu platesc taxe, protejati de CCR. Trebuie sa recalculam toate calculele

Premierul Victor Ponta a acuzat Curtea Constitutionala de faptul ca sprijina evaziunea fiscala, dupa ce CCR a decis marti ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala.

Ponta: Curtea Constitutionala sustine evaziunea.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca, prin decizia de constatare a neconstitutionalitatii Codului Insolventei, Curtea Constitutionala CCR) sprijina evaziunea fiscala. Ponta sustine ca actuala lege a insolventei nu incurajeaza firmele sa-si plateasca taxele, iar respingerea legii de catre CCR impiedica executivul sa lupte contra evaziunii fiscale. Citeste si: Codul insolventei este neconstitutional. Ce urmeaza Afirmatia prim-ministrului survine la o zi dupa ce Curtea Constitutionala .

VIDEO Victor Ponta: Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, la Ploiesti, ca decizia de neconstitutionalitate a Codului insolventei inseamna ca evaziunea fiscala este sprijinita de Curtea Constitutionala CCR), care incurajeaza companiile sa nu plateasca taxe.

Victor Ponta: Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta acuza ca actuala lege a insolventei ca incurajeaza companiile sa nu plateasca taxe si Curtea Constitutionala ca sprijina evaziunea fiscala, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala, nu ne lasa sa o combatem

Premierul Victor Ponta a acuzat Curtea Constitutionala de faptul ca sprijina evaziunea fiscala, dupa ce CCR a decis marti ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala.

Ponta ataca dur judecatorii: Evaziunea este sprijinita si de Curtea Constitutionala

Premierul Victor Ponta acuza Curtea Constitutionala ca sprijina evaziunea fiscala si nu lasa Guvernul sa combata acest fenomen. El a afirmat despre actuala lege a insolventei ca incurajeaza companiile sa nu plateasca taxe, scrie Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )