Libnet.ro
UNICEF

14:00

Valul electoratului-supriza de la alegerile prezidentiale si miza gestionarii lui

Adevărul Adevărul,
Valul electoratului-supriza de la alegerile prezidentiale si miza gestionarii lui

La ultimul referendum ne-am numarat si-am iesit 19 milioane. Cu toate acestea, pe 2 si 16 noiembrie am fost tot peste 18 milioane pe listele electorale. Daca adaugam si faptul ca din 3 - 5 milioane de romani aflati in strainatate au votat doar aproximativ 400 de mii, iar in total au votat aproape 12 milioane de cetateni, n-ai cum sa nu te intrebi daca a mai ramas cineva care ar fi putut vota si n-a facut-o in turul II al alegerilor prezidentiale, scrie Adi Zabava,specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Chereches, primele declaratii dupa alegerile prezidentiale

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches a facut primele declaratii dupa alegerile prezidentiale din data de 16 noiembrie. in Baia Mare candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a obtinut doar 32,63% din totalul voturilor valabil exprimate, in timp ce candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut 67,36%.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Adrian Severin despre alegerile prezidentiale: O adevarata lovitura de stat, executata cu grupari si forte fascistoide si legionaroide

Fostul europarlamentar Adrian Severin afirma, intr-o postare pe blogul sau, ca tot ce s-a intamplat din ziua primului tur de scrutin si pana in duminica celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale a fost o adevarata lovitura de stat. Potrivit lui Severin, alegerile din Romania au caracter geopolitic, ele aducand in lupta puteri straine care doresc sa controleze tara, si ca executarea loviturii de stat nu s-a putut face decat recurgandu-se la grupari si forte fascistoide si legionaroide.

Cum a trait Adrian Nastase alegerile prezidentiale

Fostul premier Adrian Nastase, perdant al alegerilor prezidentiale din 2004, proaspat eliberat din inchisoare, a trait alegerile cu mai multa relaxare decat in trecut, dar a recunoscut ca se astepta ca rezultatul de duminica sa fie altul. in seara alegerilor, Nastase a ajuns in Germania, de unde a transmis cateva ganduri referitoare la scrutinul prezidential din 2014.

CCR a respins miercuri cererile de anulare a alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli .

CCR judeca miercuri trei contestatii privind alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli .

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )