Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chereches, primele declaratii dupa alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Chereches, primele declaratii dupa alegerile prezidentiale

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches a facut primele declaratii dupa alegerile prezidentiale din data de 16 noiembrie. in Baia Mare candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a obtinut doar 32,63% din totalul voturilor valabil exprimate, in timp ce candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut 67,36%. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, primele declaratii, dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al aleegrilor prezidentiale.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

Conducerea noului PNL, prima sedinta dupa alegerile prezidentiale de duminica

Prima sedinta a noului PNL a inceput, marti, iar la reuniunea noului PNL, rezultat din fuziunea PNL si PDL, au venit atat presedintele in functie al PNL, Klaus Iohannis, cat si presedintele PDL, Vasile Blaga, si in absenta fostului presedinte al PNL Crin Antonescu. Se pare ca se va discuta strategia politica de urmat dupa alegeri.

Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe romanii care au mers la vot si a scris ca dupa aceste alegeri Romania a trecut la un alt nivel. Internationalol roman considera ca rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat dupa succesul echipei in fata Irlandei de Nord.

Victor Ponta, primele declaratii dupa infrangere: Raman prim-ministru cat am sprijinul coalitiei. Vom respinge legea amnistiei. in PSD sa avem decenta sa tacem o vreme

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Parlamentului, ca este dispus la dialog cu noul presedinte legitim al Romaniei, Klaus Iohannis. Iohannis este un presedinte.

Reactia Ambasadei Italei, dupa alegerile prezidentiale

Ambasadorul Romaniei in Italia vrea sa clarifice situatia competentelor diplomatice in ceea ce priveste organizarea alegerilor si transmite o scrisoare de lamurire. ) misiunile diplomatice si.

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Ce s-a intamplat la casele de pariuri dupa alegerile de duminica. Suma UIMITOARE pe care a castigat-o un roman

Un roman a castigat 15. 238 de lei la o casa de pariuri sportive, dupa ce a jucat un bilet in care l-a indicat pe Klaus Iohannis drept castigator al alegerilor prezidentiale de duminica, au declarat, pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )