Libnet.ro
UNICEF

09:30

Wall Street inchide in crestere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere

Bursa de la New York a revenit pe crestere miercuri dupa doua sesiuni de declin, investitorii nefiind afectati de rapoartele care arata ca economia Statelor Unite a suferit cea mai puternica contractie in primul trimestru: Dow Jones a castigat 0,29%, iar Nasdaq 0,68%. Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in echilibru

Bursa de la New York a terminat in echilibru prima sesiune a saptamanii dupa ce in sesiunile anterioare reusise sa stabileasca noi recorduri: Dow Jones a cedat 0,06%, iar Nasdaq a inchis practic neschimbat +0,01).

Piata dispozitivelor Smartwatch, in crestere. Apple SmartWatch se lanseaza in octombrie

Apple SmartWatch se va lansa in octombrie, potrivit rapoartelor Reuters si The Wall Street Journal. Compania taiwaneza Quanta va incepe productia in masa a ceasului luna viitoare. Dispozitivul va masura 2,5 inci pe diagonala 6,35 cm) si este echipat.

Wall Street a deschis in urcare

Wall Street a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Etihad Airways preia 49% din Alitalia

Etihad Airways va prelua o participatie de 49% la compania Alitalia, investitia fiind cea mai mare de pana acum a operatorul aerian din emiratul arab Abu Dhabi intr-o companie aeriana straina, potrivit Wall Street Journal.

TOP. Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea au avut un rezultat pozitiv. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. In realitate, numarul de.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Oferta publica initiala IPO) a Electrica a fost vanduta integral si pe transa investitorilor de retail si pe transa institutionalilor, au declarat pentru WALL-STREET. RO surse apropiate ofertei. Joi, 26 iunie, intermediarii ofertei vor comunica intr-o.

Mirela Ionescu, Raiffeisen: Interes foarte mare pe transa institutionalilor la oferta Electrica. Cum se va inchide cel mai mare IPO din Romania?

La o saptamana dupa startul celei mai mari oferte publice initiale IPO) de pe Bursa de Valori Bucuresti, micii investitori si-au subscris deja de trei ori actiunile alocate, in vreme ce pe transa marilor fonduri de investitii interesul este foarte.

Compania care a ajutat la constructia fabricii Coca-Cola se inchide dupa 99 de ani

Gill Construction Company se va inchide luna viitoare. Compania a ajutat la construirea instalatiei de productie Coca-Cola, parte a campusului Ivy Tech Frankfort, dar si a majoritatii zonei industriale dincolo de Frankfort, potrivit presei online .

Xella, producatorul brandului de BCA Ytong, tinteste afaceri in crestere cu cel mult 10% in acest an

Xella , producatorul german al brandului de BCA Ytong, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de solutii de zidarie de pe plan local, mizeaza in acest an pe o crestere a rulajului de cel mult 10%, in conditiile in care piata de profil nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )