Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street, o noua sesiune in scadere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, o noua sesiune in scadere

Bursa de la New York a incheiat in rosu sesiunea de miercurii fiind trasa in jos de indicatorii economici din SUA care au accentuat temerile legate de o scadere a economiei la nivel mondial: Dow Jones a pierdut 1,06%, iar Nasdaq 0,48%. continuă pe Hotnews

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Trei dintre bursele de pe Wall Street si din Toronto deschid in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Toronto, Canada, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

A renuntat la o slujba pe Wall Street pentru o cariera in industria porno

Paige A. Jennings, care se prezinta drept Veronica Vain , a renuntat la un stagiu de internship in cadrul firmei americane de consultanta financiara Lazard Asset Management in luna ianuarie din 2015 cu scopul declarat pe Twitter de a urma.

Un consilier al lui Obama paraseste Casa Alba pentru a lucra cu Hillary Clinton

Un consilier al presedintelui Obama, John Podesta, va pleca de la Casa Alba in februarie, pentru a lucra cu echipa lui Hillary Clinton, o posibila candidata la alegerile prezidentiale din 2016, scria marti Wall Street Journal, citand trei surse,.

Bursa a batut pasul pe loc la inceputul saptamanii

Bursa de la Bucuresti a inchis luni in stagnare dupa o sedinta cu lichiditate la mai putin de jumatate fata de media zilnica, in care cele mai multe dintre companiile mari din sectorul energetic au fost afectate de o noua scadere, de aproximativ 5%, a.

Bursa de la Bucuresti a deschis in scadere, dupa ce actiunile OMV Petrom au inregistrat o corectie

Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in scadere, dar pe un rulaj foarte redus in prima ora de operatiuni, dupa corectia actiunilor OMV Petrom SNP), dupa cresterea semnificativa din ultimele tranzactii de marti.

Astra Asigurari i-a asigurat lui Adamescu o scadere de 30% a veniturilor

Astra Asigurari, detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, aflata sub administrare speciala, a avut in primele noua luni ale anului trecut venituri din prime brute subscrise de 555,22 milioane lei, in scadere cu 30,8% fata de aceeasi perioada a anului.

Banca Transilvania, lovita indirect pe bursa de aprecierea francului

Actiunile Banca Transilvania TLV) au inchis in scadere cu 3,4% joi, dupa ce banca centrala a Elvetiei a eliminat plafonul minim de schimb valutar fata de euro si francul s-a apreciat puternic, in timp ce declinul bursei de la Bucuresti a fost mai.

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )