Libnet.ro
UNICEF

07:00

Wall Street, in usoara scadere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, in usoara scadere

Bursa de la New York a inchis in rosu sesiunea de joi, piata dand semne de nervozitate fata de speculatiile facute cu privire la politica monetara din SUA si a datelor care reflecta o anumita temperare a consumului: Dow Jones a cedat 0,13%, iar Nasdaq 0,02%. continuă pe Hotnews

Wall Street a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street a deschis in urcare

Wall Street a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Wall Street inchide in crestere

Bursa de la New York a revenit pe crestere miercuri dupa doua sesiuni de declin, investitorii nefiind afectati de rapoartele care arata ca economia Statelor Unite a suferit cea mai puternica contractie in primul trimestru: Dow Jones a castigat 0,29%, iar Nasdaq 0,68%. Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

Wall Street inchide in echilibru

Bursa de la New York a terminat in echilibru prima sesiune a saptamanii dupa ce in sesiunile anterioare reusise sa stabileasca noi recorduri: Dow Jones a cedat 0,06%, iar Nasdaq a inchis practic neschimbat +0,01).

Masini defecte: cum arata lista de rechemari in service in Romania

Importatorii auto din Romania au facut in primele sase luni un recall pentru 14 marci de masini, majoritatea diesel. Cele mai multe rechemari in service au fost pentru defectiuni la modele Land Rover. ro va prezinta cateva dintre problemele.

Leroy Merlin, Praktiker si Kingfisher, in cursa pentru achizitia Baumax. Dealul va fi parafat in cursul lunii iulie

Magazinele Baumax ar urma sa fie cumparate de un alt operator prezent pe piata locala, in carti pentru achizitie fiind Leroy Merlin, Praktiker si Kingfisher, au spus surse din piata pentru Wall-Street. ro.

Etihad Airways preia 49% din Alitalia

Etihad Airways va prelua o participatie de 49% la compania Alitalia, investitia fiind cea mai mare de pana acum a operatorul aerian din emiratul arab Abu Dhabi intr-o companie aeriana straina, potrivit Wall Street Journal.

TOP. Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea au avut un rezultat pozitiv. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. In realitate, numarul de.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Oferta publica initiala IPO) a Electrica a fost vanduta integral si pe transa investitorilor de retail si pe transa institutionalilor, au declarat pentru WALL-STREET. RO surse apropiate ofertei. Joi, 26 iunie, intermediarii ofertei vor comunica intr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )